ZGODNA ŽENA

Seks-bomba zarađuje milione

Dvadesetsedmogodišnjakinja odnijela pobjedu u konkureciji još 99 prelijepih i moćnih žena

Piše: Nerma AJNADŽIĆ

17.6.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Olivija Kulpo (Olivia Culpo) osvojila je titulu najzgodnije žene svijeta, barem prema internacionalnom muškom časopisu “Maxim”, koji je jedan od najpoznatijih u svijetu i koji svake godine među glumicama, pjevačicama i modelima bira onu najatraktivniju.

Poziranje za naslovnicu

Dvadesetsedmogodišnja Kulpo odnijela je pobjedu u konkureciji još 99 prelijepih i moćnih žena. Zasjala je na naslovnici časopisa, koju je podijelila na Instagramu i napisala:

- Oduvijek sam se divila “Maximovom” izboru 100 najzgodnijih. Uključili su toliko pametnih i uspješnih žena, koje su inspirirale i mene i moju karijeru na bezbroj načina i zato mi je ova naslovnica toliko posebna. Još ne mogu vjerovati.

Trendeseterica, supermodel i nekadašnja Miss Universe pozirala je za naslovnicu u donjem rublju i svilenom, providnom ogrtaču, ispod kojeg se nazire njeno zgodno i utegnuto tijelo.

Seksepilna brineta na Instagramu ima više od četiri miliona pratilaca.

- Iskreno, od malih nogu sam sanjala da ću jednog dana krasiti naslovnicu “Maxima” kao najseksi žena na svijetu – priznala je Kulpo u intervjuu.

Rekla je i da njeni roditelji nisu bili nimalo sretni što je zaplivala modnim vodama.

- Kad sam osvojila prvu titulu, onu “Miss Rhode Islanda”, moji roditelji nisu bili tamo. Mislili su da je to uzaludan posao – kazala je Kulpo.

Sigurno je samo da nisu bili u pravu. Ova ljepotica zarađuje milione i važi za jednu od najzaposlenijih modela na svijetu. Već se dva puta pojavila u izdanju časopisa “Sports Illustrated”, bila je model za “L'Oreal” i “Kipling”, a njeni poslovni uspjesi samo se nastavljaju nizati.

Svoje pratioce osvaja čestim i simpatičnim storijima, na kojima se zabavlja sa sestrama, a dijeli i savjete za dobar izgled.

Za takmičenje u ljepoti prijavila se 2012. godine i osvojila titulu Miss Rod Ajlenda SAD, a zatim je okrunjena kao Miss SAD i, u konačnici, kao Miss Universe.

To ju je učinilo prvom pobjednicom iz Sjedinjenih Američkih Država nakon 15 godina, od Bruk Li (Brook Lee), koja je tu titulu odnijela 1997. godine.

 Pjesma “Jealous”

Iako je itekako uspješna u poslu koji je izabrala, na ljubavnom planu ne cvjetaju joj ruže.

Bila je dvije godine u vezi s Nikom Džonasem (Nick Jonas), koji je danas u braku sa Prijankom Čoprom (Priyanka Chopra).

Nakon Nika, Kulpo je započela turbulentnu vezu s igračem američkog nogometa Danijem Amendolom (Danny Amendola).

Prekinuli su u aprilu ove godine, a Dani je kritizirao njen način život, rekavši da ona samo želi biti primijećena na internetu i u Holivudu kako bi zaradila bogatstvo. Čini se da je i Nik dijelio slično mišljenje, jer je o svojoj bivšoj djevojci napisao i pjesmu "Jealous".

- Želio bih da nisi sve morala objaviti, želio bih da si nešto sačuvala samo za mene – dio je teksta pjesme koji je posvećen Oliviji.

Pjeva, svira, radi

Olivia je rođena 1992. godine na Rod Ajlendu i jedna je od petero djece svojih roditelja. Tokom školovanja, bavila se muzikom. Stoga ne čudi da na Instagramu često objavljuje kako svira violončelo, a ima i zavidne glasovne sposobnosti.


Njen otac je vlasnik brojnih restorana, a prije dvije godine i Olivija se počela baviti porodičnim poslom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.