ESTRADA

Gradio za Anu, useljava se Marina: Evo koliko je Darko Lazić iskeširao za vilu

Sin će biti s roditeljima u sobi, a vlastitu će dobiti kad malo poraste, otkrio je izvor za "Kurir"

Darko Lazić htio ispuniti svaku Marininu želju. Arhiv

Kurir.rs

19.6.2019

Darko Lazić i njegova zaručnica Marina Gagić broje sitno do rođenja njihovog prvog sina, pa i sređivanje kuće privode kraju. 

Pjevač je kuću počeo zidati još dok je bio u braku s Anom Sević i u kojoj je trebalo da žive zajedno. Ipak, sada će u njoj uživati Darko, njegova zaručnica Marina i njihov sin.

Pjevač je za gradnju kuće platio 250.000 eura, a dosad je na opremanje njenog enterijera dao čak 40.000 eura.

- On je, inače, lafčina, a sada je htio ispuniti svaku Marininu želju. Ugaonu garnituru platili su 3.600 eura, a skoro toliko su potrošili i za kuhinjske elemente. Trpezarija im je velika, pa pošto su brojna familija, Darko je predložio da kupe ogroman sto sa 12 stolica. Ma, sve ih je koštalo papreno - otkrio je izvor za "Kurir".

Vila Darka Lazića. Kurir.rs

Darko je skoro pa najveći dio novca potrošio za sobu svoje mezimice Lorene, jer želi da ona maksimalno uživa kad dođe kod tate i brata.

- Loreni su kupili neobičan krevet u kompletu s ormarima, stočićima, komodama, tepihom i dječijim zavjesama. Sve će biti roze-srebreno. Samo Lorenina soba košta 9.000 eura, a takva slična bit će i za bebu. Sin će biti s roditeljima u sobi, a vlastitu će dobiti kad malo poraste - otkrio je izvor za "Kurir".

Jasno je da se pjevač pobrinuo za svaki detalj, pa je i dvorište, iako beba još nije ni rođena, pripremio za uživanje s porodicom. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.