ESTRADA Pjevač se pobrinuo za svaki detalj

Gradio za Anu, useljava se Marina: Evo koliko je Darko Lazić iskeširao za vilu

Sin će biti s roditeljima u sobi, a vlastitu će dobiti kad malo poraste, otkrio je izvor za "Kurir"

Kurir.rs
19.06.2019 20:29

Darko Lazić htio ispuniti svaku Marininu želju

Foto: Arhiv

Darko Lazić i njegova zaručnica Marina Gagić broje sitno do rođenja njihovog prvog sina, pa i sređivanje kuće privode kraju. 

Pjevač je kuću počeo zidati još dok je bio u braku s Anom Sević i u kojoj je trebalo da žive zajedno. Ipak, sada će u njoj uživati Darko, njegova zaručnica Marina i njihov sin.

Pjevač je za gradnju kuće platio 250.000 eura, a dosad je na opremanje njenog enterijera dao čak 40.000 eura.

- On je, inače, lafčina, a sada je htio ispuniti svaku Marininu želju. Ugaonu garnituru platili su 3.600 eura, a skoro toliko su potrošili i za kuhinjske elemente. Trpezarija im je velika, pa pošto su brojna familija, Darko je predložio da kupe ogroman sto sa 12 stolica. Ma, sve ih je koštalo papreno - otkrio je izvor za "Kurir".

  • Vila Darka Lazića
    Vila Darka Lazića Foto: (Kurir.rs)

Darko je skoro pa najveći dio novca potrošio za sobu svoje mezimice Lorene, jer želi da ona maksimalno uživa kad dođe kod tate i brata.

- Loreni su kupili neobičan krevet u kompletu s ormarima, stočićima, komodama, tepihom i dječijim zavjesama. Sve će biti roze-srebreno. Samo Lorenina soba košta 9.000 eura, a takva slična bit će i za bebu. Sin će biti s roditeljima u sobi, a vlastitu će dobiti kad malo poraste - otkrio je izvor za "Kurir".

Jasno je da se pjevač pobrinuo za svaki detalj, pa je i dvorište, iako beba još nije ni rođena, pripremio za uživanje s porodicom. 

Komentari

NA VRH