BRAZILSKA LJEPOTICA

Izabel Gular ima tijelo od milion dolara

Poznata po skladnim proporcijama i oblinama te lijepom licu, gdje god da se pojavi ne prolazi neprimjećeno

Piše: Lejla KARAHMET-PUJAGIĆ

30.6.2019

Gular: Modelingom se počela baviti s 14 godina - Avaz
Gular: Modelingom se počela baviti s 14 godina - Avaz
Gular: Modelingom se počela baviti s 14 godina - Avaz
Gular: Modelingom se počela baviti s 14 godina - Avaz
Gular: Modelingom se počela baviti s 14 godina - Avaz
+2

Bivša Viktorijina anđelica i jedna od najpoznatijih brazilskih manekenki Izabel Gular (Goulart) izazvala je pravu pometnju ovih dana na pješčanoj plaži otoka Mikonos, gdje trenutno odmara sa zaručnikom Kevinom Trapom (Trapp), njemačkim nogometnim reprezentativcem. 

Ova ljepotica poznata po savršeno oblikovanom tijelu od milion dolara, skladnim proporcijama i oblinama te lijepom licu, gdje god da se pojavi ne prolazi neprimjećeno.  

Jedna je od onih ljepotica koje trenutno dominiraju modnim svijetom, a njen profil na Instagramu pravi je raj za oči.

Voli posao

Modelingom se počela baviti s 14 godina, a 2017. godine glumila je u „Baywatchu" te tako ostvarila svoju prvu filmsku ulogu.

Premda od 2008. godine nije Viktorijina anđelica, lijepa Izabel plijeni pažnju svojom egzotičnom ljepotom i tijelom bez mane. 

Inače, prije nego što se proslavila kao „anđelica", radila je kampanje za H&M i „Vogue", a pojavila se naslovnicama mnogih utjecajnih modnih magazina. Titulu najboljeg modela ponijela je 2007., a 2013., između ostaloga, bila je i zaštitno lice poznate kozmetičke tvrtke MAC.

Rođena je u Sao Karlosu, a uvijek ističe ikako ne propušta tjelovježbu, te da sa sobom i na putovanja nosi opremu za vježbanje poput lopte i užeta za preskakanje. 

Iako jako voli svoj posao, Izabel je u jednom intervjuu otkrila da joj je najteže padalo biti odvojena zbog poslovnih obveza od svoje porodice.

-Bilo mi je teško biti daleko od mojih najbližih, mame i petero braće i sestara - kazala je Izabel. 

Zaruke u Grčkoj

Ljubavnu vezu sa golmanom francuskog PSG-a započela je 2016. godine. O njihovoj se vezi u javnosti nije puno pričalo. U junu prošle godine zaručili su se na romantičnom odmoru u Grčkoj. 

Prije godinu Izabel je javno progovorila o njihovom seksualnom životu, otkrivši pritom detalje iz spavaće sobe.

-Kevin i ja često vodimo ljubav, četiri ili pet puta dnevno. Ali ako ima važnu utakmicu i izgubi, mogu biti prekrasna, srediti nokte i nositi najbolje rublje, on neće biti zainteresovan. Ali kada pobjeđuje, baš i ne spavamo puno - priznala je lijepa Izabel. 

Ona je inače pet godina starija od golmana koji trenutno igra na pozajmici iz PSG-a u Ajntrahtu.

Uskoro vjenčanje 

Izabel se može često vidjeti na nogometnim stadionima gdje budno prati svog dečka. Iako zbog poslovnih obaveza nemaju previše vremena za ovakve događaje, mladi par je nedavno saopštio da će se uskoro vjenčati, nakon čega će odabrati destinaciju u kojoj će u buduće boraviti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.