MUZIKA

Alen Hrbinić uživao na koncertu grupe „Bon Jovi“ u Minhenu

Procjenjuje se da je bilo više od 70.000 posjetilaca

Piše: L.K.P.

6.7.2019

Hrbinić među 70.000 posjetilaca. Privatna arhiva

Kantautor Alen Hrbinić u pauzi rada na novom albumu i pjesmama na kojima sarađuje s hitmejkerom Dinom Muharemovićem i producentom Mahirom Sarihodžićem ispunio je sebi jednu želju. 

Naime, sinoć je na Olympia stadionu u Minhenu, gdje Hrbinić živi i radi sa porodicom, grupa „Bon Jovi“ održala koncert u okviru aktuelne turneje „This House Is Not for Sale“, a naš pjevač sve je pratio iz prvog reda.

Alen je bio među više od 70.000 posjetilaca, koliko se procjenjuje da ih je bilo na koncertu i uživao je u prepoznatljivim hitovima i njegovim najdražim pjesmama kao što su „It's My Life“, „I'll Be There For You“, „This House Is Not for Sale“..., a čije izvođenje je pratila vrhunska scenografija.

- Koncert je bio spektakularan, tim više što sam veliki fan grupe, a karte sam kupio još prošle godine. Istinski sam uživao. Imao sam veliku želju da budem na jednom njihovom spektaklu i to mi se ispunilo. Ovo je bio veliki događaj o kojem će se sigurno još dugo pričati u Minhenu, ali i cijeloj Njemačkoj – kaže Alen Hrbinić koji početkom avgusta dolazi u Sarajevo gdje će u studiju "Long Play" otpjevati dvije pjesme koje su za njega uradili Muharemović i Sarihodžić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.