SKANDAL

Milan Popović otkrio šta se desilo sa Severinom pred razvod: Nisam vjerovao da neko toliko dugo može glumiti

Milan i Severina iz sretnijih dana. Agencije

Avaz.ba

10.7.2019

Milan Popović iskreno je progovorio o borbi koju vodi s bivšom suprugom Severinom Kojić za starateljstvo nad maloljetnim sinom, koja traje punih pet godina.

Milan je odlučio govoriti u trenutku kada se vodi i sudska borba zbog šokantnog maila koji mu je Severina poslala, a u kojem mu je uputila jezive riječi i uvrede.

Milan je u intervjuu za "Story" otkrio sve o odnosu sa Severinom Kojić, za koji kaže da danas, poslije svega, zapravo ne postoji.

- Kakav odnos? Pa, mi nemamo nikakav odnos. Iskreno, najgore je bilo dok smo još bili zajedno, tih posljednjih mjeseci pred razlaz upoznao sam ko je zapravo Severina. Nisam vjerovao da neko toliko dugo može glumiti i prikazivati se u potpuno drugom profilu ličnosti - otkrio je Milan Popović, a na pitanje novinara osjeća li da je na bilo koji način u preimućstvu kada je riječ o borbi za sina, jer, kako se navodi u pitanju, Severina smatra da je u ovoj borbi ona žrtva zato što Milanov novac i moć smatra kao prednost, razjasnio je:

- Prvo, dajte da ne pretjerujemo, moć nikada nisam imao, niti mi treba. Da sam je imao i da sam je mogao upotrijebiti, pa zar ne mislite da bih do sada već odavno Aleksandar živio kod mene, umjesto što ga viđam deset dana u mjesecu, a do sasvim nedavno tek šest dana u mjesecu? Kakva je to prednost? Severina manipulira javnim mišljenjem, daje lažne informacije o tome da su institucije protiv nje, da je žrtva nasilja i zlostavljanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.