ATRAKTIVNA PJEVAČICA

Tina Ivanović za „Avaz“: Drugom zanatu nema mjesta na estradi

U martu je objavila numeru “Skupa ko Dubai”

Piše: N. AJNADŽIĆ

31.7.2019

Ivanović: Trenutno ljetuje u Grčkoj - Avaz
Ivanović: Trenutno ljetuje u Grčkoj - Avaz
Ivanović: Trenutno ljetuje u Grčkoj - Avaz
Ivanović: Trenutno ljetuje u Grčkoj - Avaz
Ivanović: Trenutno ljetuje u Grčkoj - Avaz
+3

Iako je u petoj deceniji, pjevačica Tina Ivanović izgleda odlično i svojim seksepilnim izgledom oduševljava sve, posebno na društvenim mrežama, gdje često objavljuje fotografije.

Zakazani nastupi

Naš poziv Tinu je zatekao na ljetovanju u Grčkoj, ali to nije bila prepreka da nam odgovori na nekoliko pitanja. 

- Mnogo godina unazad dolazim u Grčku i ovdje se osjećam kao kod kuće. Poslije Grčke idem za Crnu Goru, gdje imam zakazane nastupe – kazala nam je Ivanović.

U martu je objavila numeru “Skupa ko Dubai”, za koju je rekla da je prezadovoljna kako je prošla kod publike. A svakako da je pjesma “Bunda od nerca” jedna od onih koja joj je osigurala mjesto na estradi. O mišljenjima da ženi nije tu mjesto, Tina kaže:

- Nije mjesto na estradi onim ženama koje se ne bave profesionalno pjevanjem, nego nekim drugim zanatom, a pjevanje im je pokriće. Nadam se da me i vi i čitaoci razumijete. A nama, koji pošteno radimo taj posao, naravno da jeste mjesto tu itekako.

quote
<p>Savjetujem&nbsp;<span style="background-color: initial;">svima da vode računa o svom zdravlju i da im to bude prioritet, pa sve ostalo, kaže Ivanović.</span></p>

Bez polemike 

Prije nekoliko godina Tini je dijagnosticiran rak dojke. To nije bio nimalo lagan period za pjevačicu, ali je tu bitku uspjela dobiti.

- Taj period je iza mene. Sve je prošlo u najboljem redu. A ne želim više da polemišem o toj temi. Ja sam nikad bolje. Nikada neću biti žena svojih godina. Komplimenti mi prijaju, a godina se ne plašim, protiv prirode se ne može – zaključila je Ivanović. 

“Bunda od nerca”

- U pripremi su nove pjesme koje trenutno preslušavam dok sam na odmoru. U planu je i snimanje spota za "Bundu od nerca", koja je veliki hit, a i dalje se pjeva i pušta po klubovima – govori nam pjevačica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.