NASTAVAK SVAĐE Započela rat na instagramu

Karleuša prozvala Lukasa: Primaš se kao djevojčica i rade te kao vola

Pjevačica je u svojoj "priči" državu u kojoj živi nazvala "banana državom Srbijom"

Avaz.ba / Kurir
14.08.2019 19:02

Karleuša na instagramu

Foto: Avaz

Jelena Karleuša započela je rat na Instagramu, a sada i brutalno nastavila sa prozivkama upućenim Aci Lukasu, koga je nazvala djevojčicom posle niza uvreda upućenih putem društvenih mreža. Svemu je prethodila proslava rođendana biznismena Dragoslava Ilića, koji je okupio krem estrade, ali na koji "samoprozvana" diva nije bila pozvana.

Naime, pjevačica je u svojoj "priči" državu u kojoj živi nazvala "banana državom Srbijom", a ljude koji se sa prijateljima zabavljaju na sopstvenim proslavama nazvala narko-dilerima i kriminalcima. Da ovo bude malo, nastavila je sa uvredama Ace Lukasa, Svetlane Cece Ražnatović i njene ćerke Anastasije Ražnatović. Na ovo je pjevač ostavio odgovor takođe na društvenoj mreži, pozdravljajući nekadašnju prijateljicu riječima da više "nisu prijatelji".

- Aco, srce, samo si ti prepoznao tvoje prijatelje u mom postu o narko-dilerima i kriminalcima. Samo ti srce moje. Koliko se sećam ja nikoga nisam imenovala, a pogotovu ne tebe. Gde se ti trpaš i istrčavaš, ko te dira, što se javljaš i zašto vređaš? I to mene! Dokle ćeš ti voditi tuđe ratove? Nikad se nećeš opametiti, primaš se kao i uvek i rade te kao vola. Dokle crni Aco? Za razliku od tebe ja neću da nabrajam šta sam sve učinila za tebe, jer, kraljica. Ostavljam te sam tim "prijateljima", gore nisam mogla da ti uradim. Sve najbolje i ne smaraj više sa objavama jer me mrzi da kucam, ti si mi nebitan u moru mojih problema. Ako imaš neki problem reci mi u lice, a ne kao devojčica da ratuješ na Instagramu. Budi muško. Aleksandar Vuksanović Lukas - napisala je Jelena ne birajući reči.

Na kraju svoje objave, Karleuša je pjevaču postavila "srednji prst".

Komentari

NA VRH