JET SET

Pogledajte nikad objavljene Stanijine fotografije iz mladosti

Bivša ''zadrugarka'' se potrudila da istakne svoje atribute

Stanija Dobrojević. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

15.8.2019

Stanija Dobrojević toliko voli da se slika gola da je počela štancati i provokativne fotografije. Starleta, također, ima nekoliko neobjavljenih eksplicitnih slika, na kojima pozira kao od majke rođena. Bivša ''zadrugarka'' se potrudila da do izražaja dođu njena guza i silikonske grudi. 


Stanija Dobrojević. PrintScreen

Interesantno je i to da je za potrebe ovog vlastitog fotošutinga koristila digitalni aparat, a kao što to starlete najviše vole da rade, slikala se u ogledalu. I koliko god da su svi navikli da nas Dobrojević zasipa golotinjom već godinama na razne načine, što u rijalitijima, što na društvenim mrežama, ona uvijek iznova šokira. 


Starleta. PrintScreen

Stanija svaki trenutak koristi kako bi pokazala svoje tijelo i poručuje svima da je ne zanima što je drugi doživljavaju kao laku žensku. 

 - Slikam se za sebe, kome se sviđa, neka gleda, kome se ne sviđa, ne tjeram ga. Obožavam da se slikam i, što manje garderobe imam na sebi, to se osjećam slobodnijom i ljepšom. 


Starleta. PrintScreen

- Bog je ženu stvorio s oblinama i treba to i da pokaže. E, sad, to što neki smatraju da to nije uredu, njihov je problem. Ne zanima me. Ja ću uvijek ovako da se slikam i od prvog dana kada sam se pojavila na malim ekranima, bila sam drugačija od svih. To treba cijeniti - smatra Stanija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.