MISTERIJA Slučaj i dalje potresa Srbiju

Iznenada se pojavio on: Na spomenu Jelene Marjanović bolno je izustio važnu poruku

Uskoro se bliži suđenje

I. Š. / Avaz.ba
30.08.2019 19:35

Jelena i Zoran Marjanović

Foto: PrintScreen

Porodica pjevačice Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, obilježila je jučer njen rođendan. 

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice, a ujedno i osumnjičeni za njeno ubistvo, kaže da mu Jelenin rođendan svake godine sve teže pada jer ga obilježava bez nje. 

- Jelenin rođendan je bio poseban dan za nas dvoje. Voljeti i biti voljen je obrazac za sreću na ovoj nesretnoj planeti. Danas bi napunila 36 godina i vjerovatno bismo ovaj njen rođendan dočekali s još jednim djetetom. Ali nepoznata zlikovačka ruka je moju Jecu, iz isto tako nepoznatih razloga, lišila života i moj život je od tada zavijen u crno - kaže Marjanović. 

  • Na grubu Marjanović
    Na grubu Marjanović Foto: Printsrceen

Njemu za samo 12 dana, 11. septembra, počinje suđenje zbog sumnje da je ubio suprugu. On navodi da je spreman da se suoči sa svima i konačno dokaže nevinost. 

- Ovako izmučen, oklevetan, s ponosom se spremam za velike bitke koje tek predstoje s klevetnicima i zločincima. Svjetlost istine je nepobjediva, lažljiva usta će pokriti muk, a ruke zlikovačke satruliće moleći za oprost - kaže Zoran, kojem, ukoliko bude osuđen, prijeti do 40 godina zatvora.

Komentari

NA VRH