MISTERIJA

Iznenada se pojavio on: Na spomenu Jelene Marjanović bolno je izustio važnu poruku

Uskoro se bliži suđenje

Jelena i Zoran Marjanović. PrintScreen

I. Š. / Avaz.ba

30.8.2019

Porodica pjevačice Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, obilježila je jučer njen rođendan. 

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice, a ujedno i osumnjičeni za njeno ubistvo, kaže da mu Jelenin rođendan svake godine sve teže pada jer ga obilježava bez nje. 

- Jelenin rođendan je bio poseban dan za nas dvoje. Voljeti i biti voljen je obrazac za sreću na ovoj nesretnoj planeti. Danas bi napunila 36 godina i vjerovatno bismo ovaj njen rođendan dočekali s još jednim djetetom. Ali nepoznata zlikovačka ruka je moju Jecu, iz isto tako nepoznatih razloga, lišila života i moj život je od tada zavijen u crno - kaže Marjanović. 

Na grubu Marjanović. Printsrceen

Njemu za samo 12 dana, 11. septembra, počinje suđenje zbog sumnje da je ubio suprugu. On navodi da je spreman da se suoči sa svima i konačno dokaže nevinost. 

- Ovako izmučen, oklevetan, s ponosom se spremam za velike bitke koje tek predstoje s klevetnicima i zločincima. Svjetlost istine je nepobjediva, lažljiva usta će pokriti muk, a ruke zlikovačke satruliće moleći za oprost - kaže Zoran, kojem, ukoliko bude osuđen, prijeti do 40 godina zatvora.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.