ŠOK

Marija Melcer mlada pjevačica bez pardona: Povezivali su je sa Tošićem, a sada je potencijalni učesnik "Zadruge"

Još razmišlja o ponudi

Marija Melcer. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

3.9.2019

Mlada pjevačica Marija Melcer dospjela je u žižu javnosti kada je u medijima povezivana sa slavnim fudbalerom Duškom Tošićem. 

Osim što je povezivana sa Tošićem, o Mariji se pisalo i zbog neprijatne situacije koju je imala sa pjevačem i bivšim zadrugarom Slobom Radanovićem, koji joj je uzeo pjesmu koju je trebalo da snimi. Između njih je zbog toga došlo do konflikta, iako su se ranije družili. 

Marija Melcer pominjana je kao potencijalni učesnik "Zadruge 3", i čak je i sama izjavila da je dobila ponudu i da o njoj još razmišlja. 


Marija Melcer. Arhiv

Ona se danas pojavila ispred ordinacije u Šimanovcima u kojoj su obavljani ljekarski pregledi pred novu sezonu Zadruge, što je sve navelo da pomisle da će se i Marija naći među budućim zadrugarima.  

Ipak, Marija ne ulazi u rijaliti, već je u Šimanovce došla sa drugaricom Miroslavom Živković, koja će se, za razliku od nje, takmičiti u Imaginarijumu. 

- Što se "Zadruge" tiče, ponudu sam dobila, ali još uvijek smo u pregovorima. Mnogo znam o ljudima koji se provlače na Pinku 24 sata, ali ne želim da me narod upozna kao konfliktnu osobu, jer to i nisam. Ja samo nikome ne ćutim, pogotovo kada znam da me taj neko gleda u oči i laže - rekla je nedavno za medije. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.