JET SET

Gru pred smrt odbio ponudu da uđe u rijaliti

Riješio da porodicu stavi na prvo mjesto

Reper. Arhiv

Al. H. / Avaz.ba

13.9.2019

Produkcija Tv Pink među prvima je kontaktirala repera za ulazak u rijaliti, ali Gru je to odbio bez da je čak saslušao i uslove svog učešća.  

S reperom je, kako Kurir saznaje, produkcija ružičaste imperije kontaktirala među prvim kandidatima pred novu sezonu, ali se on ljubazno zahvalio na ponudi i odbio učešće.

Gru. Arhiv

Gru je volio izazove i adrenalin i bilo mu je drago što ga je produkcija televizije Pink pozvala da bude dio njihovog najvažnijeg projekta, ali on sebe nije vidio u tom formatu. Porazgovarao je sa organizatorima i rekao im da nije zainteresovan za to jer želi da bude sa sinovima i suprugom Danicom. Odmah je stavio do znanja da ne želi čak ni o uslovima da pregovara i organizatori su to ispoštovali. Porodica mu je bila na prvom mjestu i ni po koju cijenu nije želio da mjesecima bude razdvojen od njih. 

Gru je, podsjetimo, bio učesnik rijalitija „VIP Veliki brat“ i često je u intervjuima govorio o razlozima zašto sebe više ne vidi u takvim programima. 

- Ne bih ušao opet u rijaliti, iako sam prije mjesec dana dobio poziv. Jednom sam probao, vidio kako to izgleda, i to je dovoljno. Jedina stvar koja bi me motivisala da uđem jeste ogroman novac, ali s obzirom na to kako rijaliti danas izgleda, taj ogroman novac ne postoji - istakao je Gru svojevremeno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.