JET SET

Jelena Karleuša bez dlake na jeziku o Viki Miljković

Posao radi zbog ljubavi, a ne zbog para

Članovi žirija "Zvezda Granda". Jelena Karleuša i Viki Miljković

I. Š./ Avaz.ba

18.9.2019

Pjevačica Jelena Karleuša ponovo će biti u žiriju nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koje počinje u subotu 21. septembra, a ona ističe da to ne radi zbog para već iz ljubavi. 

Jelena je naglasila da će biti još strožija zbog toga što je ona profesionalac i kandidati trebaju znati iskoristiti njenu dobru volju.

- Bit ću još strožija, zato što smatram da, ako me se plaše, to znači da me poštuju i da me slušaju. Ja njima nisam ni mama, ni tata, ni dugarica, ja sam ovdje neko ko je surovi profesionalac i treba da iskoriste moju dobru volju što sam tu. Sve te savjete im poklanjam ničim izazvano, tako da treba to da cijene, da slušaju i da upijaju. Kad sam stroga da ne plaču, pošto obično plaču, nego da stegnu petlju i da naprave nešto od svojih života - kaže Karleuša za Telegraf. 



Jelena Karleuša i Viki Miljković. Arhiv

U žiriju "Zvezda Granda" Jeleni će praviti društvo i Viki Miljković, ali ovaj put kako je to primijetila i Jelena sa drugačijim stajlingom. 

Pjevačica se našalila na račun njene koleginice kako je Saša više puta htio da je izbaci, a ona ga je spriječila ali na kraju je ipak priznala da se šali. 

- Sviđa mi se. Nemojte da mi dirate Vikicu, za to sam ja zadužena. Super mi je Vikica. Šta bi mi bez Viki? To ne bi bilo to. Saša je toliko puta htio da je izbaci pošto je Vikica specifična... Kažem: "Saša, što svake godine želiš da izbaciš Viki?", kažem: "Nemoj Saša, nemoj", ali on kaže: "Šta će nam Viki?". Ja onda: "Pusti, Viki mi treba"... - počela je JK, pa otkrila da se ipak samo šali. 

Ipak joj je čestitala na tome što je prošle godine bila odličan mentor. 

- Šalim se, šalim se. Viki je super. Svako od nas u žiriju ima svoje mjesto pod suncem. Viki se pokazala kao fantastičan mentor prošle godine i ja joj čestitam - izjavila je. 


View this post on Instagram

😎

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.