POZNATI

Tajči: Bila sam seksualno zlostavljana

Stajala sam na jednome mjestu i nisam mogla napraviti korak u stvarnost

Tajči: Bila u depresiji. Arhiva

Piše: L. S. R. / Avaz.ba

18.9.2019

Nekada popularna pjevačica Tatjana Kameron Tajči (Cameron, 48) pokrenula je ljetovanje “Retreat&Sea Cruise” 2019., a s istim projektom nastavila je i ove godine.

Na luksuznoj jahti polaznici programa zajedno meditiraju, jedu i traže sreću. Tajči i polaznici njene motivacijske plovidbe krenuli su iz Splita za Hvar.

- Sve je u mom životu bilo dobro, ali sam svejedno osjećala da nešto nedostaje. Bila sam u depresiji. Stajala sam na jednome mjestu i nisam mogla napraviti korak u stvarnost koju sam htjela. Nisam znala kako ona treba izgledati, ali sam tačno znala kako se želim osjećati – izjavila je svojevremeno Tajči, kojoj je umro muž od raka pluća, te je ona ostala s trojicom sinova.

Na službenim stranicama Tajči je osim programa krstarenja, otkrila i detalje iz privatnog života, tačnije da je u mladosti bila seksualno zlostavljana.

- Kao mama trojice sinova i kreativna poduzetnica, svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka, godinama sam se borila s depresijom i tjeskobom, kao tinejdžerka sam doživjela seksualno zlostavljanje i borila se da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje - napisala je Tajči.


Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.