OTKRIVA

Nije je htio poslušati: Aleksandra Prijović otkrila zašto se svađa s Filipom

Sina mogu da ostavim s Filipom jer je on najbolji tata na svijetu

Aleksandra Prijović. Arhiv

Al. H. / Avaz.ba

20.9.2019

Aleksandra Prijović, otkako je postala majka, sve manje ima sna, ali kada uzme sina u naručje, na sve to zaboravi. Pjevačica je uspjela da izbalansira privatni i poslovni život, a najveća su joj podrška majka i svekrva. 

- Ne spavam više dugo kao prije. Sada se samo probudim i gledam gdje je Aleksandar. Sve vrijeme provodim s njim. Kada moram da odem negdje, sve završim u što kraćem vremenskom roku i brzo se vraćam kući - kaže Aleksandra. 

Pjevačica Aleksandra Prijović. Arhiv

- Filip je ostao s Aleksandrom, a s njima je i Filipova mama Zorica. Sina mogu da ostavim s Filipom jer je on najbolji tata na svijetu. Ne moram da brinem da li će sve biti kako treba - naglašava pjevačica

Ona je priznala kako i u njenom braku postoje nesuglasice.

- To su neke sitnice. Kada sam bila na posebnom režimu ishrane, Filipu je bilo najslađe da donese hranu koju volim u krevet i da pustimo film. I naravno da me to iznervira. Zamolim ga da siđe da jede, a on neće. Dođe do sitne rasprave, ali ništa ozbiljno. Onda ja prešutim i idemo dalje, šta da se radi. On pojede, ja izdržim i kao da se ništa nije desilo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.