MUZIKA I ŽIVOT Pop pjevačica šokirala priznanjem

Šakira više od mjesec nije vidjela sinove

Naglasila je kako joj u svemu najviše pomaže suprug Žerar, s kojim je u braku od 2011.

L. K. P. / Avaz.ba
21.09.2019 13:57

Šakira: Ima haotičan tempo života

Foto: Agencije

Šakira (Shakira), pjevačica i supruga španskog nogometaša Žerara Pikea (Gerard Pique), šokirala je fanove priznanjem u intervjuu za magazin „Viva“.

Otkrila je, naime, kako sinove Milana i Sašu (Sasha) nije vidjela više od mjesec.

  • Šakira i Pike sa sinovima
    Šakira i Pike sa sinovima Foto: (Agencije)

- Ponekad je vrlo teško kad ne možete vidjeti svoje sinove mjesec ili čak više. To je izrazito teško. Ali, onda se u tim situacijama međusobno zovemo FaceTimeom pa tako održavamo stalnu komunikaciju, što u konačnici i pomaže - objasnila je 42-godišnjakinja uz dodatne opise svojih poslovnih obaveza i brojnih nastupa zbog kojih ima haotičan tempo.

Naglasila je kako joj u svemu najviše pomaže suprug Žerar, s kojim je u braku od 2011.

- Nemamo pismeni dogovor o zadacima i dužnostima, ali smo oboje veoma uključeni u roditeljstvo i pokušavamo to odrađivati najbolje što možemo. Podržavamo se i porodica nam mnogo pomaže - ispričala je Šakira.

Podsjetimo, protiv pjevačice je u decembru prošle godine podnesena tužba da nije podmirila svoje porezne obaveze. U junu se pojavila na sudu u Španiji kako bi odgovarala na optužbe za utaju poreza, a tužioci su tada rekli kako pjevačica nije platila 14,5 miliona eura poreza na dobit, što je zaradila između 2012. i 2014. godine.

Komentari

NA VRH