ČUVARICA CHANELA

Džidži Hadid u ulozi osiguranja na Sedmici mode u Parizu: Gurnula djevojku sa piste

Kažete mi da osiguranje nije sklonilo tu ženu, ali Džidži Hadid jeste, samo je jedan od komentara

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

2.10.2019

Sedmicu mode u Parizu obilježio je skandal. Dok je stotinjak zvanica pratilo najnoviju "Chanelovu" reviju, jutjuberica Mari Benoliel (Marie) imala je vlastiti plan kako da dođe u centar pažnje. Ona je, također, bila među publikom, ali je u jednom trenutku ustala i krenula prema pisti kojom su hodale manekenke.

Ova jutjuberica, koja je, inače, poznata po šalama, uspjela je stati između dvije manekenke i šetati s njima. Mari, odjevena u "Chanelov" komplet, krenula je prema svjetski poznatom modelu Džidži Hadid (Gigi).

Džidži nije bila oduševljena ovim postupkom pa je, umjesto osiguranja, pokazala jutjuberici da siđe sa piste i rukom je usmjerila. Mari je ignorirala lijepu manekenku i nastavila po svom, nakon čega ju je Hadid pokušala gurnuti s piste u smjeru izlaza.

Britanski mediji navode da se jako osiguranje uključilo na kraju incidenta te da nisu odmah htjeli intervenirati da ne bi narušili reviju i prekinuli šou. Zvanice su , ipak, mobitelima snimile ovaj događaj, a incident je velikom brzinom završio na društvenim mrežama, koje bruje o ovom skandalu. 

Jedna od šala nakon skandala. Društvene mreže

Ne treba posebno naglašavati da su počele brojne šale na račun jutjuberice, dok je Hadid okarakterizirana kao čuvarica "Chanela".

- Kažete mi da osiguranje nije sklonilo tu ženu, ali Džidži Hadid jeste - samo je jedan od komentara.

Inače, Hadid je na Sedmici mode u Parizu hodala pistom za čak 16 brendova.

Džidži Hadid ispratila jutjubericu sa piste. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.