PJEVAČICE

Dara Bubamara nosi "kinesku zadnjicu"

Kako nije imala vremena da se remontuje, jer bi tada morala da stopira nastupe na neko vreme, Dara je odlučila da stavi pomoćne sunđere, kazao je izvor

Dara Bubamara promjenila izgled. Agencije

Avaz.ba/ Telgraf

8.10.2019

Poznata srbijanska pjevačica Dara Bubamara se na sceni gotovo uvijek pojavljuje u provokativnim izdanjima, ali zadnjicu koju je prije izvjesnog vremena korigovala izgubila je na obliku, pa kako navode mediji pjevačica se poslužila vještačkim umetkom. 

- Dara Bubamara je prije sedam dana u jednom studiju na tajnoj lokaciji odradila ekranizaciju video-klipa. Kako se tokom ljeta gojila i mršavila, Darina vještačka zadnjica se izdeformisala i počela je da gubi na volumenu i oblini i da poprima užasan oblik. Što bi naš narod rekao: "Zrela je za remont". Kako nije imala vremena da se remontuje, jer bi tada morala da stopira nastupe na neko vreme, Dara je odlučila da stavi pomoćne sunđere, odnosno fejk zadnjicu - rekao je dobro obavješteni izvor za "Telgraf". 

Dodaje da se radi o umecima koji mjenjaju zadnicu, a oni su kao i svaki umetak koji žene koriste u grudnjacima, sunđerast i izgleda prirodno.  

- Ipak, nosi se ispod farmerki ili haljine, a Dara je odlučila da ga prošeta ispod kombinezona, pa se prilikom mješanja jasno vidjelo da je njena zadnjica od sunđera. Ona je video sa "kineskom zadnjicom" postavila na Instagram i na njemu se jasno vidi da je zadnjica u očajnom stanju i da se sa njom dešava nešto neprirodno - navodi izvor. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.