OČINSTVO

Poznati koji su dobili djecu poslije 60. godine: Rekord oborio glumac iz Hrvatske koji je postao otac u 92. godini

Očinstvo za ove poznate nije palo teško. Arhiv

E.I./ Avaz.ba

6.11.2019

Podugačak je spisak poznatih muškaraca u svijetu koji su dobili dijete poslije 60. godine života. Na njemu su se našla i dva Balkanca.

quote
<p><strong>Alek Boldvin</strong></p>&nbsp;

Alek : dijete dobio u 60 godini. Arhiv

Alek (Alec Baldwin,61) i Hilarija (Hilaria Baldwin, 35) već su roditelji sinova Romea, koji ima 16 mjeseci, Leonarda (3) i Rafael Tomasa (4) i kćerke Karmen (6). Alek ima još jednu kćerku iz prvog braka koja ima 23 godine i zove se Irska. Alek je najmlađe dijete dobio u 60. godini. 

Mik Džeger. Arhiv

quote
<p><strong>Mik Džeger&nbsp;</strong></p>

Frontmen "Rolling Stonesa"  Mik Džeger (Mick Jagger), koji trenutno ima 75 godina, postao je još jednom tata kada su on i balerina Melani Hamrik u decembru 2016. dočekali sina Devereka. Mik je tada imao 72 godine. Ovo je Džegerova osmo dijete. 

Robert De Niro. Arhiv

quote
<p><strong>Robert de Niro&nbsp;</strong></p>

Robert de Niro, koji trenutno ima 75 godina, otac je šestero djece. Drena (51) i Raphael (42) su djeca iz prvog braka sa Dian Abot. On ima 23-godišnje blizance, Julian i Aron, s bivšom djevojkom Touki Smit. On i supruga Grejs Hajtover roditelji su sina Eliota (20) i kćerke Helen Grace (7). Helen je dobio u 68. godini.

quote
<p><strong>Hulio Iglesias Senior&nbsp;</strong></p>

Hulio Iglesias Senior. Arhiv

Hulio Iglesias (Julio Iglesias) je rođen 1915. godine. 18. maja 2004. njegova partnerka Kejt je rodila dječaka Džejmija Iglesijasa, kad je Hulio Senior imao 88 godina, a Rona 40. Džejmijev polubrati Hulio Iglesias tada je imao 60 godina. Džejmijevi nećaci su u tom trenutku bili 31-godišnji Hulio Junior i 29-godišnji Enrike Iglesias.

Željko Bebek. Arhiv

quote
<p><strong>Željko Bebek&nbsp;</strong></p>

Da ni u šezdesetim nije kasno postati otac, dokazao je i pejvač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek kome je supruga Ružica, nakon sina Zvonimira, podarila i kćerku Katarinu u njegovoj sedmoj deceniji života.

Zvonimir Rogoz. Arhiv

quote
<p><strong>Zvonimir Rogoz</strong></p>&nbsp;&nbsp;

Rekorder svakako ostaje jugoslavenski glumac Zvonimir Rogoz, koji je sina Rafaela dobio u 92. godini. 

Tada se po Hrvatskoj šuškalo da on zapravo nije biološki otac djeteta koje je rodila njegova 56 godina mlađa supruga Agata, ali je ona uporno tvrdila da te tračeve plasiraju ljubomorne bivše ljubavnice glumca koji je slovio za jednog od najvećih zavodnika. 

Kris Not. Arhiv

quote
<p><strong>Kris Not</strong></p>&nbsp;

Zvijezda serije "Seks i grad", 64-godišnji glumac Kris Not (Chris Noth), kog su žene voljele kao Zvjerku, s 37-godišnjom suprugom Tarom Lin Vilson (Tara Lynn Wilson) očekuje drugo dijete.

Glumac Kris Not je sretnu vijest podjelio s obožavaocima na Instagramu, gdje je objavio fotografiju trudne Tare.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.