POZNATI

Sanja Doležal: Uvijek sam patila što imam male grudi

nda kad mi je trebalo, to je bila tabu-tema

Doležal: Kad sam imala 20, estetske operacije nisu bile dostupne. Arhiva

Avaz.ba

11.11.2019

Sanja Doležal (56) otkrila je da se nikad nije podvrgnula estetskim operacijama te da je šokirana kad čuje da roditelji kćerkama za 18. rođendan poklanjaju silikone.

- Sad imam 56 godina, a kad sam imala 20, estetske operacije nisu bile dostupne. Danas da imam 20 godina, ko zna. Uvijek sam patila što imam male grudi, tako da možda bih otišla i sredila to. Danas sam zadovoljna što u ovim godinama nisam ništa radila, jer sad mi više ne treba. Onda kad mi je trebalo, to je bila tabu tema. Danas se mnogi hvale time, to je postalo trend - rekla je Sanja za medije u Srbiji.

Pjevačica je rekla kako smatra da osobe koje se bave javnim poslom moraju paziti što govore i kako izgledaju. Mnogima su one uzor, a djeca su osjetljiva. Danas je prevladala ta moda i mnogo se polaže na izgled - na ljusku, a manje na sadržaj. Samim tim šalje se poruka mladima koji još uvijek nisu toliko izgrađene osobe da je važnije ono što imaš na sebi nego u sebi. 

- Kao majka djevojke od 23 godine mogu reći da me to dosta brine. Nije lako odrastati kada vidiš svoje uzore isfotošopirane i izoperirane kao Barbike, a kad se pogledaju u ogledalo, niko nije savršen. Danas, u eri Photoshopa, djeci bi trebalo reći da je prava istina drugačija - ispričala je i dodala kako ju žalosti kad vidi da mlade cure to rade. Kaže kako su ona i suprug uvijek prvenstveno ulagali u djecu i njihovo znanje, jer su ih učili kako im to nitko nikad ne može odustati.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.