NAJAVA

Panorama donosi Lepu Brenu i Severinu u našoj rubrici „Muzički ring“, ispovijest Šake Polumente, te razgovor sa Enesom Salkovićem...

Pročitajte još niz zanimljivih sadržaja

Piše: L. K. P. / Avaz.ba

23.11.2019

Naslovna strana priloga. Avaz

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 24. novembra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Dvije najveće regionalne ženske muzičke zvijezde Severina Kojić i Lepa Brena u isto vrijeme objavile su singlove i zagazile arene. Za našu rubriku „Muzički ring“ kontaktirali smo stručnjake iz oblasti koji danas umnogome formiraju imidž jedne zvijezde da prokomentiraju stil, glas i stas dvije pjevačice. A to su prim. dr. Amela Karabeg, iz sarajevske polikline estetske hirurgije „Karabeg“, profesor muzike Milenko Karović i modni dizajner Adnan Hajrulahović Haad.

Za „Dnevni avaz“ govorio je pjevač Šako Polumenta. On je nedavno boravio u Sarajevu gdje je, kako ističe, došao po muzičku injekciju.

Otvorio dušu i podijelio s nama škakljive detalje iz prošlosti i svog privatnog života.

- Moje najveće oružje u karijeri su žene, zato što one razumiju to kako im se obraćaš. Mi muškarci smo malo okrutni, nismo svi isti. Najbolji prijatelji su mi bile žene, s druge strane žene su mi napravile veliki pakao u životu, žena je moj zaštitni znak u životu i karijeri – rekao je Polumenta.

Enes Salković (32), član ansambla Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici (BNP) priznao nam je šta je sve naučio od Mirjane Karanović.

Čitajte još:

- LJUBAVNE PRIČE Saga bračnog para Balašević je počela prije 40 godina: Đole je u Umagu shvatio da ne može bez Olivere

- ZANIMLJIVE DESTINACIJE  Varanasi, jedno od najsvetijih mjesta na planeti

- MODNA IKONA Džuli Sarinana jedna od najutjecajnijih blogerica

-PLAVA KRV  Kraljica Elizabeta i princ Filip proslavili godišnjicu braka: Ljubav duga 72 godine

-LUKSUZ  Nova ponuda iz kompanije Caviar

PIZZA- najpoznatije jelo u historiji


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.