LONDON "British Fashion Awards"

Ana Vintur u već viđenoj haljini, Džulija Roberts ostale bacila u sjenu

Za izgled Donatele Versaće malo ko je izrekao kompliment

Avaz.ba
03.12.2019 12:18

Sinoć su se u Londonu okupile brojne zvijezde u "Royal Albert Hallu" na dodjeli nagrada "British Fashion Awards", koje slave najbolje talente modne industrije.

Nagrade za životno djelo dobili su dizajner Đorđo Armani (Giorgio, 85) i model Naomi Kempbel (Campbell, 49), koja je proglašena modnom ikonom. 

Titulom najbolje okitila se i Rijana (Rihanna, 31) za svoj brend "Fenty". U manje od godinu od pokretanja brenda dobila je nagradu "Urban Luxe Award". Pjevačica je prošetala crvenim tepihom u zelenoj kreaciji svog brenda.  

Pjevačica Nikol Šercinger (Nicole Scherzinger, 41) također je odabrala duboki dekolte kojim je otkrila silikonsko poprsje.  

Modna dizajnerica Donatela Versaće (Donatella Versace, 64) pojavila se u pripijenoj haljini svog brenda. No, za njen izgled malo ko je izrekao kompliment.

Ana Vintur (Anna Wintour), glavna urednica američkog izdanja magazina "Vogue", odvažila se i odjenula haljinu koju je već nosila - ponovila je kreaciju kuće "Chanel" koju je prvi put odjenula za Met Galu 2011. godine.

Najviše simpatija osvojila je glumica Džulija Roberts (Julia, 52), koja je na dodjelu stigla u crnom kombinezonu s kristalima i dubokim dekolteom, a uz nju je blistala i  Kejt Blanšet (Cate Blanchett, 50), koja je odjenula haljinu krem nijanse od tila, s naglašenim volanima i satenskim pojasom. 

Komentari

NA VRH