HOLIVUD

Šokantno: Glumačka zvijezda neprepoznatljiva

Sve što sam radila cijelog života kako bih uspjela sama sam uništila, priznala je glumica

Avaz.ba

17.12.2019

Amanda Bajns - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Američka glumica Amanda Bajns (Bynes, 33) napustila je kliniku za odvikavanje i u potrazi je za novim stanom u Los Anđelesu, piše "The Blast". Neko vrijeme nije bila sposobna brinuti o sebi, ali sudija je procijenio da može napustiti kliniku i živjeti sama.

Amanda je uz to odustala od fakulteta i njeni su roditelji zabrinuti da bi se ponovo mogla početi drogirati, stoga su se obratili istom sudiji da pokuša spasiti njihovu kćerku. Za nju su zabrinuti i fanovi jer njihova omiljena glumica više ne sliči na sebe. 

Izvor blizak glumici je za "The Blast" izjavio kako je Amanda izašla iz klinike prije sedam dana i da nije poznato gdje sada živi te da su joj bile određene stroge mjere po kojima se morala redovno testirati na pozitivnost droga. Osim toga, imala je određeno vrijeme unutar kojeg je smjela izlaziti, a dobivala je i psihološku pomoć. 

No, američki mediji pišu da se Amanda uselila kod roditelja, dok ponovo ne stane na noge. Oni su joj oduvijek bili najveća podrška. Posrnula glumica je krajem prošle godine izašla iz iste ustanove i planirala je veliki povratak u Holivud, no ipak je sama zaključila kako je najbolje da se vrati na daljnje liječenje.

Navodno je odlazila na tretmane u Los Anđeles zbog velikog pritiska javnosti i povratka pred kamere, kao i stresa koji je osjećala odlazeći na audicije. Inače, Amanda je nedavno otvoreno progovorila o borbi s depresijom i ovisnosti o drogama. 

- Sve što sam radila cijelog života kako bih uspjela sama sam uništila - priznala je glumica nakon što je prije pet godina prvi put hospitalizirana u psihijatrijskoj ustanovi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.