ESTRADA

Danijela Martinović okrenula novi list

Prva pjesma Danijele Martinović u kojoj se pojavljuje kao koautorica teksta i muzike

Danijela Martinović. Arhiva

Piše: Avaz.ba

9.1.2020

Danijela Martinović spotom za pjesmu "Čovjek bez adrese" najavljuje novi album. "Čovjek bez adrese", prva pjesma Danijele Martinović u kojoj se pojavljuje kao koautorica teksta i muzike, dobila je i službeni videospot u režiji Darija Radusina. Uz Danijelu, koautor pjesme je i iskusni Zoran Mišolongin, autor pjesama "Juba moja", "Ako potraješ mi ti" Olivera Dragojevića, "Kad bi tvoji jastuci" grupe "Latino", "Teške su riči pale" Jasne Zlokić i mnogih drugih, dok je aranžman radio Tomislav Modrić. 

Pjesmom i spotom "Čovjek bez adrese" Danijela najavljuje novi zvuk i novi studijski album koji će biti objavljen u saradnji "Croatije Records" i "Tonike". Aktuelna je i turneja "Neopisivo", koja se nastavlja promovirati po regionu.

Danijela Martinović. Arhiva

- Novi je to koncept koji povezuje muziku, poeziju i razmjenu snažne energije. Cilj ovakvog projekta je širiti humanost i kroz glazbeno druženje podsjetiti na one kojima je pomoć najpotrebnija, dotaknuti brojne živote te ih učiniti sretnijima - poručuju iz "Croatije Records".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.