DRAMA

Megan Markl skinula vjenčani prsten i otišla u Kanadu bez Harija

Zaprepastili članove kraljevske porodice

Je li im brak u krizi. Agencije

Fena

11.1.2020

Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari objavili su prije tri dana da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti i time, kako prenose britanski mediji, zaprepastili članove kraljevske porodice, među kojima je i kraljica Elizabeta II.

Bračni par proveo je blagdane u Kanadi, a nakon kratkog povratka u London, svima su obznanili svoju odluku.

Megan je snimljena u Londonu bez vjenčanog prstena pa su odmah počela šuškanja o problemima u braku, iako to nije prvi put od vjenčanja da ga je prestala nositi. Skinula ga je zbog trudnoće u kojoj je dobila na težini, ali i tokom turneje Afrikom, kad je skidanje prstena objašnjeno njenom željom da bude što je moguće manje upadljiva.

Kako se britanski tabloidi konstantno bave odnosom Megan i Hari, ovaj njen potez smatraju potvrdom napisa da im je brak u krizi. Ne obaziru se ni na činjenicu da je nekoliko sati ranije, tokom posjeta kanadskoj kući u Londonu Megan nosila prsten vrijedan 1,2 miliona kuna.

Još jedan dokaz za svoje tvrdnje vide u činjenici da se Megan vratila u Kanadu, dok je Hari ostao u Londonu. Njegov ostanak opravdan je nastojanjima da sredi cijelu dramu koju je nastala nakon njihove abdikacije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.