PJEVAČICA U PROBLEMIMA

Nataša Bekvalac upala u ozbiljne dugove

Novac je navodno pozajmila i od članova svoje porodice

Bekvalac: Pjevačica u problemima. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

25.1.2020

Nataša Bekvalac zakazala je koncert u Štark Areni za 14. februar, na Dan zaljubljenih. Želja joj je da njen prvi nastup u ovoj koncertnoj dvorani bude na nivou svjetskih zvijezda. Međutim, prema pisanju srbijanskih medija, Nataša je zapala u ozbiljne dugove, a novac je navodno pozajmila i od članova svoje porodice.

- Kada je sjela i preračunala se, shvatila je da joj za ono što je zamislila treba više od 300.000 eura. Pošto nema toliki novac, novac je pozajmila od nekih prijatelja, kao i od roditelja Mire i Dragoljuba. Pomogla joj je i starija sestra Dragana, koja ima kozmetički salon – otkrio je izvor i dodao:

Bekvalac: Priprema spektakl u Areni. Instagram

- Nata ima sreću što je porodica podržava i pomogne joj sve što treba. Ona je za ovaj koncert potrošila svu svoju ušteđevinu koju je čuvala od nastupa. Rekla je roditeljima i sestri da će im poslije Arene vratiti sve do posljednje pare.

Najskuplja stavka u organizaciji koncerta je oprema koja stiže iz inozemstva.

Nataša će u Areni pjevati i plesati na specijalnoj hidrauličnoj bini s liftom, pomoću kojeg će se i pojaviti na sceni. Naručila je najsavremenije LED ekrane i lasere, a papreno košta i osvjetljenje koje se koristi na velikim događajima poput Eurosonga. Na ovom projektu radi više od 100 ljudi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.