GENETIKA

U eri silikona: Malo je pjevačica koje imaju prirodno poprsje, a neke od njih su Jelena Rozga, Seka Aleksić...

Neke su razmišljale i o smanjivanju grudi

Prirodni raskošni dekolte. Agencije

M. S. S. / Avaz.ba

2.2.2020

Malo je dama na muzičkoj sceni koje se mogu pohvaliti raskošnim dekolteom, mada nekima od njih takva genetika i ne pada lako.

Pjevačice se utrkuju koja će prije otići pod nož, a najviše uvećavaju grudi. Danas su rijetke one koje nisu pribjegle ovom načinu uljepšavanja, a koje imaju prilično bogat dekolte.

Svaka od njih ima različita iskustva, a na iznenađenje mnogih, neke od njih su čak razmišljale i o smanjivanju bujnog poprsja zbog tegoba koje imaju. I dok se neke trude da izgledaju seksi nakon ugradnje silikona, druge, pak, uživaju ugled prirodnih ljepotica.

Mirković: Operirala samo nos. Agencije

Dragana Mirković

Srbijanska pjevačica Dragana Mirković važi za ženu koja na sebi, osim nosa, ništa nije korigirala. Dok bi njene koleginice povećavale poprsje, ona bi svoje rado smanjila.

- Dok neke žene maštaju o povećanju, ja sam čitavog života priželjkivala da svoje bujne, prirodne grudi - smanjim. Nisam to nikada učinila zato što nisam željela da idem pod nož. S druge strane, Toni me voli ovakvu kakva jesam i ne vjerujem da bi on volio da se mijenjam - rekla je pjevačica jedne prilike.

Rozga: Nagađalo se da li ima silikone. Agencije

Jelena Rozga

Godinama se nagađalo je li Jelena Rozga povećala grudi ili imala neke druge estetske korekcije. Ona je otkrila ima li u tim pričama istine.

Rozga tvrdi da je na njoj sve prirodno osim jedne stvari.

- Jako mi je važna prirodnost, a na meni je samo boja kose vještačka. Sve drugo je moje. Plavuše se jednostavno najbolje zabavljaju. Gdje god da dođem, u centru sam pažnje, dobivam najbolje mjesto u restoranima. Ne mogu ni da se zamislim kao brineta ili crvenokosa, mislim da bi to svima bio veliki šok - objasnila je Jelena.

Aleksić: Demantirala da je stavila silikone. Agencije

Seka Aleksić

Ako se iko voli pohvaliti svojom genetikom, to je Seka Aleksić. Iako se dešavalo da je morala demantirati da je stavljala silikone, Seka se nikad nije žalila da joj bujno poprsje smeta. Međutim, jednom izjavom, kada su mediji pisali da se podvrgla estetskoj hirurgiji, izazvala je sumnju da joj veličina grudi ipak ne pada baš lako.

-Još mi samo fale silikoni - napisala je pjevačica na svom Instagramu.


Badrić: Pobornica prirodnog izgleda. Agencije

Nina Badrić

Pjevačica Nina Badrić je pobornica prirodnog izgleda jer smatra da su žene najljepše upravo onakve kakve doista jesu i da je njihova unikatnost najveća prednost. 

- Puno cura koje ja znam, prijateljica, poznanica, prije estetskih korekcija su bile puno ljepše. Izgubile su tu neku svoju karakterističnu ljepotu. Postale su vrlo slične - rekla je Nina.

Tržan: Voli da ističe poprsje. Agencije

Goca Tržan

Goca Tržan voli isticati svoje poprsje, ali je nedavno na Twitteru priznala da joj nije lako što je prirodno obdarena, pa je čak otišla u krajnost. Ona je napisala da zavidi ženama s malim grudima.

Ponekad baš zavidim ženama s malim grudima. Eto, rekla sam. Ali, stvarno, žene s malim grudima nemaju pojma koliko su sretne - iskrena je bila pjevačica, koja je priznala da joj je često problem da nađe odgovarajući kupaći kostim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.