SUPER BOWL

Bijonse i Džej Zi razljutili Amerikance

Fanovi šokirani i razočarani ponašanjem

M. S. S. / Avaz.ba

3.2.2020

Džej Zi (Jay-Z) i Bijonse (Beyonce) ostali su sjediti za vrijeme himne na Super Bowlu, koju je pjevala Demi Lovato, te se naginjali kako bi mogli vidjeti na teren.

Bijonse i Džej Zi na utakmici. Agencije

Poznati par muzičara na jedan od najvećih sportskih događaja u Americi došao je sa kćerkom Blu Ajvi (Blue Ivy). Oni su se ponašali kao prave zvijezde, od odjeće koja vrijedi nekoliko hiljada dolara, do toga što nisu ustali kada počela himna SAD. Fanovi su se šokirali.

Himnu je pjevala Demi Lovato, a par se naginjao kako bi mogli vidjeti na teren. Brojnim fanovima nije bilo jasno zbog čega je par ostao sjediti kad kultura nalaže da je pristojno stajati za vrijeme nacionalne himne. Tim viš, što je Džej Zi nedavno potpisao partnerski ugovor sa NFL-om pa se to od njega i očekuje.

- Trebaju se iseliti iz zemlje ako ne mogu stajati tih nekoliko minuta dok traje himna - komentirali su fanovi, dok su se drugi pitali kakav su oni uzor svojoj osmogodišnjoj kćeri.

Fanovi su primijetili da se par ponaša bahato i kada su zakasnili početkom januara ove godine na dodjelu nagrada Zlatni globus.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.