STIŽE PRINOVA

Bred i Dženifer usvajaju djevojčicu

Iako službene potvrde o pomirenju još nema, brojni fanovi širom svijeta uvjereni su kako je par obnovio svoju ljubav

Bred Pit i Dženifer Aniston: Jesu li se pomirili bivši supružnici. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

17.2.2020

Otkako su ukrali svu pažnju izrazito bliskim odnosom na ovogodišnjoj dodjeli nagrade „Zlatni globus“, bivši supružnici Bred Pit (Brad Pitt) i Dženifer Aniston (Jennifer) ne prestaju intrigirati javnost svojim odnosom. 

Iako službene potvrde još nema, brojni fanovi širom svijeta uvjereni su kako je par obnovio svoju ljubav, a, prema posljednjim pisanjima američkim medija, tome u prilog ide i činjenica kako im uskoro treba stići i djevojčica.

Naime, kako prenosi „Star“ magazin, Bred i Dženifer planiraju usvojiti djevojčicu, a cijeli proces bi se trebao odviti jako brzo.


Aniston i Pit: Fotografija iz sretnih dana. Agencije

- Oni će biti sjajni roditelji. Oboje žele jednako biti uključeni u život djevojčice koju bi trebali uskoro usvojiti - otkrio je izvor za spomenuti medij, dodajući da je bivšim supružnicama od velike važnosti podrška brojnih fanova koji „navijaju“ za njihovo i službeno ujedinjene.

Također, izvor dodaje i da bivši supružnici nemaju u planu novo vjenčanje, ali su u potrazi za kućom koja će postati njihov budući porodični dom.

- Žele pronaći nešto što će im se oboma svidjeti, ali prioritet je, naravno, mjesto koje će biti adekvatno za odgoj djeteta - napominje izvor te za kraj dodaje da je glumac, koji već ima šestero djece s Anđelinom Đoli (Angelina Jolie), oduvijek htio veliku porodicu te će dijete s Dženifer samo zaokružiti njegov san.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.