TRAGEDIJA

Poginuo Igor Nešić, pjevač benda "Smile"

Dvije osobe su teško povrijeđene u sudaru automobila

Nešić: Bio uspješan boksač, pjevač i zaljubljenik u konje. Agencije

M. S. S. / Avaz.ba

4.3.2020

Igor Nešić, pjevač benda "Smile", tragično je stradao u saobraćajnoj nesreći

Jedna je osoba smrtno stradala, a dvije su teško povrijeđene u sudaru dva automobila u Dugopolju u noći na srijedu, izvijestila je splitska policija. Od povrijeđenih jedan je muškarac u kritičnom stanju. 


Poginuli muškarac član je splitskog benda "Smile" Igor Nešić. Osim što je bio muzičar, Nešić je bio i instruktor jahanja. 

Saobraćajna nesreća se dogodila u 00:45 sati u ulici Domovinskog rata u Dugopolju

- Sinoć nas je tragično napustio naš dragi i dobri kolega, pjevač benda "Smile" Igor Nešić. Instruktor jahanja i istinski zaljubljenik u konje. Dragi naš kolega, sad pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama i počivao u miru Božijem. Porodici iskrena sućut. Dragi kolege muzičari i svi mi koji smo stalno po noći na putu, pazite kako vozite, polako i oprezno. RIP - objavili su njegovi kolege muzičari na svojoj Facebook stranici.

Tragično stradali Nešić imao je impresivan boksački staže, a hrvatski mediji su pisali o njegovoj velikoj životnoj strasti - jahanju i dresiranju konja, o kojima se brinuo na ranču u Bročancu, a zbog čega su ga nazivali i dalmatinskim šaptačem konjima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.