TURSKA GLUMICA

Melek iz serije "Elif" zbog dugova proganjaju kamatari

Turski tabloidi špekuliraju da je pitanje trenutka kad će glumica "nestati" iz Turske

Selin Sezgin: Sustigli je problemi. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

8.3.2020

Selin Sezgin (29), koja se proslavila ulogom Melek u turskoj hit-seriji "Elif", trenutno je ostala bez ikakvog angažmana. Novac je trošila unaprijed vjerujući da će se ponude za nove uloge nizati, jer je kao Melek oduševila Tursku.

No, niko je nije zvao. Nudila se producentima za bilo kakvu ulogu, pitala je i bogate prijatelje da joj posude novac, ali svi su je odbili. Za nekolicinu kolega s kojima je snimala "Elif", bila je spremna sve učiniti. Ali, ne i oni za nju. Kad ih je pitala da joj posude novac, govorili su da i oni jedva preživljavaju iako su neki od njih poprilično bogati.



Selin u seriji "Elif" s djevojčicom koja joj je glumila kćerku. Agencije

Glumica je problem dugova potom pokušala riješiti povećim kreditom. Banke su je, također, odbile i odabrala je najgoru opciju, zbog koje sada lupa glavom o zid. Zato turski tabloidi špekuliraju da je pitanje trenutka kad će glumica "nestati" iz Turske. Selin, naime, u Kanadi ima porodicu, koja joj je, navodno, spremna pružiti utočište.

- Očajna je. Ne može vratiti novac, a kamatari prijete da će nauditi njenoj porodici, a nju prebiti. Finansijski je toliko na dnu da nema ni za avionsku kartu za Kanadu - rekao je izvor blizak glumici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.