LJUBAV SVE JAČA

Pokazala drugu stranu: Viktorija Bekam objavila strastvene fotke s Dejvidom

Brak bivše pjevačice i nogometaša imao je uspone i padove

Njihova ljubav ponovo se budi. Agencija

Avaz.ba

9.3.2020

Jedan od najpoznatijih slavnih parova Viktorija (Victoria) i Dejvid Bekam (David Beckham) zajedno su više od dva desetljeća, a dugo su svoj ljubavni život pokušavali držati dalje od očiju javnosti. 

Njihova je veza započela tajno, a iza njih su i brojni skandali, krize, pa čak i prevare. No, jedno su drugome sve oprostili, a čini se da su sada sretniji nego ikad prije.

Tako je bivša pjevačica, a danas uspješna modna dizajnerica nedavno otkrila tajnu njihovog dugog braka te se potom prisjetila i nevjerovatno romantičnog snimka u kojem njen suprug objašnjava zašto je voli. 

Prema svemu sudeći, njihova ljubav nikada nije bila jača pa se Viktorija u posljednje vrijeme sve češće hvali idiličnim odnosom sa suprugom. Naime, njihov najstariji sin Bruklin (Brooklyn) proslavio je 21. rođendan pa su mu ponosni roditelji organizirali zabavu za pamćenje. Prema tvrdnjama medija, na proslavu koja se održala u porodičnoj vili u Kotsvorldsu potrošili su impresivnu sumu. Uzvanike je zabavljao reper Stormzy te je sve bilo tematski uređeno.

Ipak, čini se da su Viktorija i Dejvid ukrali svu pažnju, i to svojim strastvenim pipkanjem na podiju.

Slavni par zajedno je više od dva desetljeća. Agencija

Poljubaca, zagrljaja i strastvenog plesa nije nedostajalo, a Viktorija nije skrivala da je prezadovoljna zabavom.

- Plesanje do šest ujutro. Puno pusa i sretan 21. rođendan, Bruklin. Jako te volim - napisala je gospođa Bekam, a zanimljivo je kako ni na jednoj od tri fotografije nema slavljenika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.