NOVA LJUBAV U HOLIVUDU

Bena Afleka zavela Bondova djevojka

Prije dvije godine službeno se razveo od glumice Dženifer Garner, s kojom ima troje djece

Ben i Ane: Nova ljubav u Holivudu. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

9.3.2020

Holivudski glumac Ben Aflek (Affleck) opet ljubi. Ovaj put sreću je pronašao u zagrljaju atraktivne glumice Ane de Armas, s kojom je viđen tokom romantičnog putovanja na Kubu.

Tamnokosa ljepotica za kojom uzdišu milioni očito je opijena šarmom 45-godišnjeg Afleka.

Par je prvo viđen na aerodromu, na kojem su izmjenjivali romantične poljupce, a potom su se zaputili na let privatnim avionom.

- Sigurno su u vezi. Izgledali su vrlo prisni i veoma sretni dok su bili u Havani u jednom restoranu - rekao je za magazin „People“ jedan od izvora.


Glumac i mlada zavodnica špansko-kubanskog porijekla izazvali su pravu pometnju u restoranu u centru Havane. Instagram

Aflek se prije dvije godine službeno razveo od glumice Dženifer Garner (Jennifer), s kojom ima troje djece, a s kojom je i danas u dobrim odnosima i bila mu je i najveća podrška tokom njegove bitke s alkoholizmom.

Glumac i mlada zavodnica špansko-kubanskog porijekla izazvali su pravu pometnju u restoranu u centru Havane te se cijelo osoblje željelo fotografirati s njima.

Inače, Anu de Armas zovu Sofijom Loren (Sophia) novog doba te je trenutno jedna od najtraženijih glumica u Holivudu. Uskoro će je publika imati priliku gledati kao glavnu glumicu u novom Bondovom filmu „No Time to Die“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.