PANDEMIJA

Tom Henks i Rita Vilson vratili se u Los Anđeles

Stigli su privatnim letom, sjajno raspoloženi i sa smiješkom na licu snimljeni su na aerodromu

Rita Vilson i Tom Henks: Ponovo kod kuće. Agencije

Avaz.ba

28.3.2020

Tom Henks (Hanks) i Rita Vilson (Wilson), prvi holivudski par koji je bio pozitivan na testiranje koronavirusa, vratili su se sretno kući iz daleke Australije, gdje su, oporavljajući se u karantinu, proveli skoro dvije sedmice.

Tom i Rita vratili su se u Los Anđeles privatnim letom, sjajno raspoloženi i sa smiješkom na licu snimljeni su na aerodromu, odakle su se sami automobilom zaputili kući.

Nakon dijagnoze, sve do sada nisu smjeli napuštati Australiju, gdje su se zarazili i gdje je Tom snimao novi film o Elvisu Prisliju (Presley), u kojem igra ulogu menadžera pokojnog kralja roka i pukovnika Toma Parkera, ali je snimanje trenutno obustavljeno. 

- Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni - napisao je Henks na društvenim mrežama.

Iz izolacije su se javljali porodici, prijateljima i fanovima putem društvenih mreža, a kako su sami priznali, nisu, srećom, osjećali teške posljedice zaraze. Ipak, sada ih očekuje nova izolacija kod kuće, jer se virus nezaustavljivo širi Sjedinjenim Američkim Državama. 

- Hvala svim pomagačima. Brinimo se o sebi i o drugima. Henks - napisao je Tom na profilu na Instagramu nakon što su on i Rita dobili hiljade poruka podrška.

Tom Henks i Rita Vilson. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.