NOVA LJUBAV

Irina Šajk viđena sa novim dečkom Vitom Šnabelom

Bili u šetnji Njujorkom, iako je gradonačelnik tog grada naredio da zbog koronavirusa izlaze samo oni koji moraju

Šajk: Prije deset mjeseci raskinula sa Bredlijem Kuperom. Agencije

Avaz.ba

31.3.2020

Ruska manekenka i supermodel Irina Šajk (Shayk) preboljela je svog dugogodišnjeg partnera, glumca i producenta Bredlija Kupera (Bradley Cooper), a sada je u vezi sa trgovcem umjetničkih dijela Vitom Šnabelom (Schnabel).

Irina i Bredli su raskinuli prije deset mjeseci, zbog njegove navodne afere sa pjevačicom Lejdi Gagom (Lady Gaga), a imaju zajedničku kćerku Leu nad kojom dijele starateljstvo.

Manekenka je viđena s trgovcem umjetnina u šetnji Njujorkom, iako je gradonačelnik tog grada izričito naredio da zbog koronavirusa izlaze samo oni koji moraju. Novopečeni par nije mario za upozorenje, pa su opušteno šetali bez zaštitnih maski, a onda su otišli u Vitov stan.

Irina Šajk i Vito Šnabel. Agencije

Dok ga je pratila do njegovog doma, Irina je svo vrijeme razgovarala na mobilnom telefonu.  

Manekenka je početkom godine dala intervju za britanski “Vogue” i otvoreno pričala o odnosu s Kuperom nakon raskida.

- Dvoje sjajnih ljudi ne mora činiti dobar par. Mislim da smo imali sreće što smo bili zajedno. Bez njega je teško naći ravnotežu između majčinstva i posla. Nekad se probudim i pomislim: "Šta da radim? Raspadam se" - ispričala je.

Inače, Vito je poznat kao ženskaroš i bio je s mnogo glumica i manekenki. Jedna od njegovih bivših djevojaka je i manekenka Hajdi Klum (Heidi) s kojom je bio od 2014. do 2017., a bio je i sa bivšom suprugom Džonija Depa (Johnny) Amber Herd (Heard). 

Svjetski mediji pišu da se Vitovo bogatstvo procjenjuje na 10 miliona dolara, dok Irina ima duplo više - 20 miliona dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.