RIJALITI

Kajli Džener otkrila da ne može zaspati bez alkohola

Živjeli, ne mogu spavati

Džener: Okrenula se vinu. Agencije

Avaz.ba

16.4.2020

Cijeli svijet susreće se s istim izazovima. Čak i neki od najpoznatijih slavnih ličnosti nisu iznimka u svakodnevnim problemima s kojima se susrećemo - od straha od zaraze do prisilnog ostanka u kućama. Primjer za to je i 23-godišnja Kajli Džener (Kylie Jenner). Iako je nedavno ponovno proglašena najmlađom milijarderkom na svijetu, s njenim trenutnim problemima mnogi se mogu poistovjetiti. 



View this post on Instagram

🐇

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Ona je samohrana majka koja vrijeme krati time što ga provodi na Instagramu. Pokazuje svoju svakodnevicu koja ne uključuje mnogo - provodi vrijeme sa svojom dvogodišnjom kćeri Stormi. Iako bi mnogi rekli da onima u skupocjenim vilama ne može biti teško - odgovor na to možda leži u Kajlinom načinu borbe protiv nesanice.

Kao i mnogi, Kajli je otkrila kako se bori s nemogućnošću spavanja zbog mirnijeg načina života na koji je prisiljena. Kako bi riješila taj problem, pokazala je da se okrenula vinu. Kajli je na svom Instagram profilu objavila nekoliko videa u kojem u jedan u noći liječi nesanicu alkoholom

- Živjeli. Ne mogu spavati - napisala je uz video.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.