ČUVA SE

Dvostruka zaštita za Kortni Koks

Viđena je u kupovini namirnica u kalifornijskom gradu Malibuu

Koks: Bila u trgovini sa prijateljem. Agencije

Avaz.ba

20.4.2020

Kortni Koks (Courteney Cox), koja se proslavila ulogom Monike Geler (Monice Geller) u seriji "Prijatelji", viđena je u kupovini namirnica u kalifornijskom gradu Malibuu.

Glumica je bila u sportskom izdanju i potpuno neprepoznatljiva. Osim što je imala crnu kapu na glavi i vizir kako bi bila sigurna od koronavirusa, ispod je još za svaki slučaj stavila zaštitnu masku za lice.

Kortni, koja je u trgovini bila sa prijateljem, nisu se vidjele ni oči.

Koks: Potpuno neprepoznatljiva. Agencije

Inače, koronavirus je odgodio snimanje serije pa je Koks organizirala videopoziv s kolegama Dženifer Anistion (Jennifer), Lisom Kudrou (Kudrow), Metom Leblankom (Matt LeBlanc), Metjuom Perijem (Matthew Perry) i Dejvidom Švimerom (Davidom Schwimmerom). Snimanje "Prijatelja" trebalo je početi u martu, a prolongirano je za maj. Ipak, snimanje će ovisiti o tome kakva će biti situacija sa pandemijom koronavirusa. 

Kortni je nedavno u emisiji Džimija Kimela (Jimmy Kimmel) ispričala da se ne sjeća mnogo toga sa snimanja kultne serije. 

- Ne sjećam se ni da sam glumila u njoj. Imam tako loše pamćenje. Naravno, sjećam se da su mi se tamo svi sviđali i kako sam se zabavljala. No, ne pamtim epizode - rekla je glumica. 

Dodala je kako je počela gledati seriju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.