LJUBAV U DOBA PANDEMIJE

Dženifer Aniston ima novog dečka, a nije Bred Pit

Glumica odbrala između dvojice ljepotana

Džon Majer i Dženifer Aniston. Agencije

Avaz.ba

20.4.2020

Bred Pit (Brad Pitt, 56)  i Dženifer Aniston (Jennifer, 51) možda ipak nisu zajedno. Nedavno su sve iznenadile paparaco fotografije koje su obišle svijet, a na kojima je Dženifer uhvaćena na večeri u društvu bivšeg dečka, kantautora Džona Majera (John Mayer, 43), a inozemni tabloidi pisali su kako mu Bred prijeti da se drži podalje od njegove drage. 

Priča je sada dobila nastavak, jer ako je vjerovati pisanju tabloida "National Enquierer", Dženifer je na kraju ipak odabrala Džona. Neimenovani izvor otkrio je kako je Dženifer jako pogodilo to što je Bred nekoliko puta uhvaćen u društvu 30-godišnje glumice Alije Šavkat (Shawkat), a na fotografijama su izgledali iznimno bliski. Iako je to, tvrdi izvor, progutala, kap koja je prelila čašu, bila je bitka za starateljstvo koju Bred vodi s Anđelinom Đoli (Angelin Jolie), ali i njihovi međusobni sukobi koji negativno utječu na Breda, a samim time i na njegov odnos s Dženifer. Isti medij piše, također, da joj je u ovom stresnom razdoblju upravo Džon bio "rame za plakanje" pa su tako nedavno, malo prije nego što je i u SAD uveden karantin, uhvaćeni na još jednoj zajedničkoj večeri. 

- Da je Džon ljubav njenog života, javna je tajna među njenim prijateljima. Dženifer je bila shrvana kada je on otišao od nje -  zaključuje.

Dženifer i osam godina mlađi muzičar bili su zajedno oko godinu tokom 2008. i 2009. 

Dženifer Aniston. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.