NEZABORAVNA ROMANSA

Val Kilmer progovorio o vezi s Anđelinom Đoli

Spasila me, spasila me od inferna ledene samoće, rekao je

Đoli i Kilmer: Romansa koja se ne zaboravlja. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

22.4.2020

Zvijezda filmova "Top Gun" i "Vrućina", Val Kilmer (60), u novoj knjizi "I’m Your Huckleberry" raspisao se o svojoj ljubavnoj vezi s kolegicom Anđelinom Đoli (Angelina Jolie, 44). Upoznali su se na snimanju drame "Aleksandar Veliki" 2004. godine, a postali su par tek nakon premijere filma.

- Spasila me, spasila me od inferna ledene samoće... Spasio me anđeo, najveći od svih - Anđelina... Kada me ljudi pitaju kakva je ona, uvijek im kažem da je poput drugih žena i drugih zvijezda, ali još puno više... Anđelina je još ljepša, još mudrija, još tragičnija, još čarobnija... Prizemljenija je od drugih... Je li vrijedilo? Da. Uvijek vrijedi upoznati ljude koji zahtijevaju sedmice truda da bi ih uopće počeo razumijevati - napisao je Val u svojim memoarima, a prenosi „The Mirror“.


Zbližili se na snimanju filma "Aleksandar Veliki". Agencije

No, njihova romansa ipak nije potrajala. Đoli je nedugo poslije počela snimati film "Gospodin i gospođa Smith" na čijem setu se zaljubila u kolegu Breda Pita (Brad Pitt), koji je zbog nje ostavio tadašnju suprugu Dženifer (Jennifer) Aniston.

A sam Kilmer nedavno se požalio kako već godinama vodi samački život.

- Nisam imao ozbiljnu djevojku bar dvadeset godina. Zaboravio sam kako je to kad je čovjek u vezi - rekao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.