VELIKA PORODICA

Supruga Džejmija Olivera želi još jednu bebu

Želim rađati sve dok mi moje tijelo to dopušta - izjavila je

Džuls i Džejmi Oliver: Imaju petero djece. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

24.4.2020


Svoje peto dijete, sina Rivera, Džuls (Jools) i Džejmi (Jamie) Oliver dobili su 2016. godine. Tada su oboje tvrdili kako nakon njega više neće imati djece. No, čini se kako su se stvari promijenile, a supruga najpoznatijeg "golog kuhara" ne krije kako želi još jednu bebu.

U intervjuu koji je dala za "The Red Room", nekadašnja manekenka otkrila je kako još uvijek razmišlja o još jednoj prinovi, iako već ima petero djece, ali i 45 godina.

Bivša manekenka, koja se za godinu dana mlađeg "golog kuhara" udala još 2000. godine, rekla je:

-Želim rađati sve dok mi moje tijelo to dopušta. Vjerovatno ću prestati razmišljati o još jednoj bebi kada napunim 47 godina. Džejmi mi često kaže da su mi godine samo izgovor, jer ja ne mogu prestati pričati o tome. Mislim da želim još jedno.


Velika porodica Oliver. Agencije

Supružnici Oliver imaju petero djece Popi Honi (Poppy Honey, 18), Dejzi Bu (Daisy Boo, 17), Petal Blosom (Blossom, 11), Badi Ber (Buddy Bear, 9) i River Roket (Rocket, 3). Upravo najmlađeg Rivera, Džuls je rodila u 41 godini, a tada je rekla kako je umorna od svega, ponajviše jer ima tinejdžere u kući koji su zahtjevni.

-Kada sam rodila Popi imala sam 27 i bila sam fokusirana na nju. Mogla sam biti s njom kod kuće, posvećena joj u potpunosti, i to je bilo divno. No, s godinama se mijenja. Imaš sve više posla i obaveza, a River najviše osjeća posljedice velike porodice zato često viče - izjavila je.

Nedugo prije rođenja Rivera, Džejmi je za medije izjavio i kako nakon njega on i njegova supruga više neće imati djece, no čini se da bi se to sada moglo promijeniti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.