DRUŠTVENE MREŽE Devet godina u braku s Rajanom Goslingom

Eva Mendez otkrila zašto ne želi pokazati muža i djecu

Uvijek sam imala jasne granice kada se radi o mom muškarcu i mojoj djeci, kaže Mendez

Avaz.ba

Mendez: Govorit ću o njima, naravno, uz granice

Foto: Agencije


Američki glumački par, 46-godišnja Eva Mendez (Mendes) i sedam godina mlađi Rajan Gosling (Ryan), zajedno su od 2011., a u vezi su dobili i dvije djevojčice, petogodišnju Esmeraldu i godinu i pol mlađu Amandu Li (Lee). Međutim, za razliku od njenih brojnih drugih kolegica, Eva na svom Instagram profilu ne objavljuje fotografije kćerki, kao ni one na kojima pozira sa suprugom. Iako je razlog takvoj odluci već godinama zanimao brojne pratitelje, glumica ga je tek sada odlučila otkriti.

Opis: Instagram

Eva Mendes

- Uvijek sam imala jasne granice kada se radi o mom muškarcu i mojoj djeci. Govorit ću o njima, naravno, uz granice, ali neću objavljivati fotografije iz našeg svakodnevnog života. Budući da su mi djeca tako mala i ne razumiju šta objavljivanje njihove fotografije stvarno znači, nemam njihov pristanak. Neću objavljivati njihove fotografije dok ne budu dovoljno stare da mi daju pristanak - napisala je Eva na Instagramu kao odgovor na komentar pratilaca. 

View this post on Instagram

TBT ❤️

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Opis: Instagram

Eva Mendes

Također, odlučila je i pobliže objasniti zašto isto radi i s fotografijama svog dugogodišnjeg partnera. 

- Kad govorimo o Rajanu, objavit ću samo neka sjećanja na momente koji su već poznati, poput slika iz filmova koje smo radili ili takve stvari. To mi je jako važno i hvala vam što to razumijete - zaključila je na kraju Mendez.

Više o temi Eva Mendes

USPJEŠNA I LIJEPA
Eva Mendez rastura i u svijetu mode
NA VRH

Podijeli članak na