ISKUSTVO Govorio o simptomima

Đorđe David: Bilo je kao da su me napali demoni

Kašljao sam kao da te neko nožem cijepa od Adamove jabučice do donjeg dijela trbuha, to je maltretiranje, rekao je David

Avaz.ba

David: Pobijedio koronavirus

Foto: Agencije


Da koronavirus ne bira, pokazale su brojne slavne ličnosti koje su oboljele. Jedan od njih je i srbijanski muzičar Đorđe David (55), koji se uspješno izliječio. Sada je gostovao u emisiji "Ami G show" i podijelio je svoje iskustvo sa svima. 

- Samo ću reći da sam 20. marta shvatio da nemam osjete mirisa ni okusa. Pojavilo se zujanje u ušima. Suze i sluz iz nosa i očiju, temperatura koja raste. Počeo sam teturati, ali sam se i dalje držao. Nakon toga sam utrnuo iznutra, cijelo tijelo, a od glave do pete osjećao sam kao da me neko najžešće štipa. Temperatura ide na 39, ječiš... Imaš osjećaj da su te napali demoni - ispričao je muzičar.

Opis: Instagram

Đorđe David

Đorđe ja prije dvadesetak dana pobijedio virus i tada je napustio bolnicu. Kaže da je sve eskaliralo 24. marta.

- Tada sam imao prekid filma, budim se s osjećajem da sam drijemao 45 minuta, a ono 12 popodne. Izmjerio sam temperaturu i postalo mi je jasno da sam u debaklu i da ne mogu više sebe lagati i da je to to. Kašljao sam kao da te neko nožem cijepa od Adamove jabučice do donjeg dijela trbuha, to je maltretiranje - rekao je.

Otkrio je i da su ga odmah zadržali te da mu nisu dali da uzme stvari.

- Imam rupe u pamćenju, jer je to polusvjesno stanje - zaključio je pjevač.

Opis: Instagram

Đorđe David

Više o temi Đorđe David

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na