NEPREPOZNATLJIVA

Pjevačica pokazala novu figuru: Gdje je nestala Adel

Pozira u pomalo pripijenoj kratkoj haljini

Adel: Proslavila 32. rođendan. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

6.5.2020

- Hvala vam za rođendansku ljubav. Nadam se da ste na sigurnom u ovo ludo vrijeme. Htjela bih zahvaliti svima onima koji riskiraju svoje živote kako bi nas spasili. Stvarno ste anđeli - napisala je pjevačica Adel (Adele) na svom Instagram profilu uz svoju novu fotografiju.

Jučer je proslavila 32. rođendan. Glamuroznog slavlja s obzirom na situaciju nije bilo, a pjevačica je iskoristila priliku da pozove sve neka i dalje čuvaju svoje zdravlje. No, opet je iznenadila novom fotografijom na kojoj pozira u pomalo pripijenoj kratkoj haljini. Njeni fanovi još ne mogu vjerovati koliko se promijenila.


Adel: Iznenadila novom fotografijom. Instagram

- Nisam te prepoznala, predivna si. Čekaj, gdje je nestala Adel? - pisali su joj u komentarima.

Adel je u posljednjih nekoliko mjeseci svoje fanove i javnost iznenadila drastičnom transformacijom usljed koje je izgubila 45 kilograma. Ona je jedna od onih zvijezda čija su se glamurozna izdanja uvijek poprilično razlikovala od onih opuštenih, u kojima je znala biti "uhvaćena" bez teške šminke na licu.



Adel: Kako je svi pamte. Agencije

Pjevačicu s početka karijere pamtimo kao brinetu s viškom kilograma, pomalo upitnog modnog stila, ali s godinama je postala sve profinjenija.

Britanski mediji su se početkom godine raspisali kako je Adel počela drastično mršavjeti nakon razvoda od biznismena Sajmona Konekog (Simon Koneck, 46). Par se rastao u aprilu prošle godine nakon osam zajedničkih godina, od kojih su tri godine bili u braku. Njeni fanovi zabrinuli su se za njeno zdravlje, ali pjevačica je otkrila da je na rigoroznoj dijeti.



Adel: Nakon razvoda počela drastično mršavjeti. Instagram

U borbu s viškom kilograma nije se upustila sama. S njome su bili treneri Džoi Viks (Joe Wicks) i Dalton Vong (Wong). Navodno je ključ uspjeha u tome što je krenula na pilates, a dizala je i tegove u teretani. Davali su joj savjete kako na što bolji, brži i zdraviji način doći do željenog cilja. S obzirom na to da je pjevačica bila svjesna svog nedostatka, često se znala našaliti sa svojom kilažom. Priznala je kako bi prije zbog toga plakala, ali ne bi ništa više od toga poduzimala već se samo sažalijevala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.