ISCURILE INFORMACIJE

Adel u problemima, jer nije potpisala predbračni ugovor

Oboje su odlučili da će privatne detalje držati podalje od javnosti

Adel i Sajmon Konecki. Agencije

Avaz.ba

6.4.2020

Želju slavne britanske pjevačice Adel (Adele) da detalje svog 140 miliona funti vrijednog razvoda od poduzetnika Sajmona Koneckog (Simona) drži podalje od javnosti, prihvatio je sudija u Los Anđelesu, ali to nije spriječilo nekoga da u javnost plasira neke zanimljive informacije. Nagađa se kako će Adel bivšem suprugu isplatiti polovicu svog bogatstva.

Sudeći prema novim informacijama koje su ugledale svjetlost dana, 31-godišnja pjevačica Adel i njezin uskoro bivši suprug Sajmon imat će zajedničko starateljstvo nad njihovim sedmogodišnjim sinom Anđelom (Angelo), ali svi podaci u vezi s finansijama ili poslom općenito, prema odluci suda u Los Anđelesu, neće biti dostupni javnosti.

Da se nakon osam godina braka rastaje od oca svog djeteta, Adel je otkrila u aprilu 2019. godine, a nakon toga je javnost najviše zabavljala njena nevjerovatna transformacija i gubitak kilograma.

Adel: Priznala da joj je prošla godina bila izuzetno teška. Agencije

Kako je otkrio izvor blizak pjevačici, iako se u Holivudu razvodi otežu godinama te s vremenom postaju izrazito ružni, Adel i Sajmon Konecki to ne žele.

Oboje su odlučili da će privatne detalje držati podalje od javnosti, a sve kako bi zaštitili svog sina i pokušavaju na sve načine riješiti probleme koje imaju. I ona je sama priznala da joj je prošla godina bila izuzetno teška i da je rad na novim pjesmama za nju terapija. Iz toga je vidljivo da je spremna neke dijelove podijeliti s fanovima - otkrio je izvor.

Budući da par nije potpisao predbračni ugovor prije nego što su stupili u brak, bit će zanimljivo saznati kako je podijeljena bračna stečevina od 140 miliona funti. Navodno je pjevačica već dala svom bivšem suprugu kuću u blizini svoje vile na Beverli Hilsu, a još su ostale vile u Velikoj Britaniji. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.