ISPOVIJEST

Kevin Spejsi o svojoj propasti: Sve je nestalo u samo nekoliko sati

U julu su ove optužbe odbačene, jer je oštećeni odbio svjedočiti

Kevin Spejsi. Avaz

Avaz.ba

6.5.2020

Kevin Spejsi (Spacey) gostujući u podcastu Bits & Perells govorio je o tome koliko se njegov život promijenio u samo nekoliko sati, nakon što je optužen za niz seksualnih napada.

- Mislim da se neće niko iznenaditi ako kažem da se moj svijet potpuno promijenio u jesen 2017. godine. Moj posao, mnogi moji odnosi, moja pozicija u filmskoj industriji, sve je nestalo u samo nekoliko sati - rekao je glumac.


Kevin Spejsi u Beogradu. Agencije

- Ne volim često govoriti ljudima da suosjećam s njima, jer mislim da svako na različit način doživljava neke situacije. Ali u ovom se slučaju mogu poistovjetiti s onima kojima je svijet stao i koji su ostali bez posla zbog koronavirusa. Iz drugačijih razloga nam se to dogodilo, ali mislim da su emotivne borbe iste - rekao je Spejsi.

Glumac je bio optužen za navodni seksualni napad na 18-godišnjeg zaposlenika restorana 2016. godine na otoku Nantuketu. U julu su ove optužbe odbačene, jer je oštećeni odbio svjedočiti. Međutim, to je dosta utjecalo na njegove glumačke angažmane, a Netflix, na kojemu se tada prikazivala serija Kuća od karata u kojoj je Spejsi imao glavnu ulogu, također je prekinuo sve veze s glumcem. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.