ESTRADA

Šta su Kojići zamjerili Severini

Imala je zamjerke na Kebin bazen, pa je predložila da i njega preurede

Severina. Arhiva

Avaz.ba

7.5.2020

U porodici Kojić je frka, kažu Severinini (48) bliski saradnici, a prenose mediji u regionu. Pjevačica je izašla iz samoizolacije u kojoj je provela dvije sedmice u svom stanu od 300-tinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku nakon što se vratila iz Beograda. S njom je prije nekoliko dana bio i njen sin Aleksandar (8).

Kako tvrdi srbijanski "Informer", Severina i Kojići posvađali su se oko bazena u Kebinoj kući u Beogradu, koji je pjevačica htjela renovirati i napuniti ga morskom vodom. 

- Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako se bi mogla sunčati i slikati za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen, pa je predložila da i njega preurede, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E, tada je Kojićima puknuo film – pričaju izvori srbijanskog medija. 

Radnici su navodno došli kod Kojićevih na Bežanijsku kosu i krenuli u pregovore oko izvođenja radova, ali su se Kojići navodno posvađali pa od preuređenja bazena nije bilo ništa. Kako pišu srbijanski mediji, Keba je rekao sinu Igoru da smiri suprugu s listom zahtjeva jer prihoda nemaju zbog korona krize, na što se ona, navodno, naljutila i izjurila iz kuće.



Igor i Severina Kojić. Arhiva

Zato ju je navodno policija nedavno i zatekla u automobilu u vrijeme policijskog sata. Iz pjevačicinih bliskih krugova tvrde da nije istina da se ona i Igor razvode, odnosno da pjevačica priča kako joj je suprug ostao u Beogradu s roditeljima jer mu majka ima zdravstvenih problema. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.