INSTAGRAM

Severina objavila dosad neviđenu fotku sa sinom

Fotografija je nastala 2017. godine

Severina. Arhiva

Avaz.ba

12.5.2020

Severina je na Instagramu objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom koja je nastala 2017. godine u Splitu. "Jugo... prosinac 2017.", napisala je kratko Severina uz fotografiju na kojoj sinu popravlja kaputić. Na fotografiji Severina nosi čizme s potpisom modne kuće "Balenciaga".

" Koliko slatkoće na jednoj fotografiji", "Ljubav najjača, najiskrenija, neraskidiva", pisali su raznježeni pratitelji pjevačice.

S njima je u tom periodu u Splitu bio i Igor Kojić, što otkrivaju Severinine fotografije iz tog razdoblja. Posljednjih dana srbijanski mediji pišu o navodnoj svađi Severine i porodice Kojić.

Inače, Severina se sa sinom susrela početkom maja nakon više od mjesec dana razdvojenosti.

Severina je u Beogradu boravila u karantinu mjesec dana s porodicom svog supruga, a tokom tog razdoblja Aleksandar je bio u samoizolaciji s ocem Milanom Popovićem. Prema pisanju nekih medija, za to vrijeme uspjela je sina vidjeti samo na 15 minuta, a prvi put su nakon sedam godina Uskrs proveli odvojeni. 



Severina sa sinom 2017.. Instagram

- Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom - ispričala je u svojim emisijama uživo na SeVeTeVeu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.