SVIJET SLAVNIH

Tjelohranitelj otkrio najgore navike Kanje Vesta i Kim Kardašijan

Komentirao je i pljačku u Parizu 2016. godine, a kaže kako mu Kanje nije dopuštao da se približi njemu i Kim

Stanulis: Otkrio je kako živi poznati par. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

18.5.2020


Bivši tjelohranitelj repera Kanje Vesta (Kanyea Westa), Stivi (Steve) Stanulis, otkrio je kako živi poznati muzičar, ali i njegova supruga Kim Kardašijan (Kardashian). Stanulis je bivši policajac, a u intervjuu je otkrio smiješna pravila te je rekao da mu je Vest jedna od najomraženijih osoba s kojima je radio.

Tjelohranitelj kaže kako je reper već prvoga dana njihove saradnje imao napad bijesa jer Stanulis nije znao koje dugme u liftu pritisnuti u studiju u kojem je radio odjeću za svoju modnu marku. Vest je vikao na njega jer je u tom trenutku smatrao kako je Stanulis potpuno nepripremljen.


Kanje Vest i Kim Kardašijan. Agencije

-Rekao sam mu da ovo možemo izvesti na tri načina. Prvi je da mi kaže koje je dugme pa da ubuduće znam. Drugi je da on pritisne dugme i pokaže mi pa da znam ubuduće. A treći je da stojimo ondje cijeli dan i da mi on objašnjava koliko je važno njegovo vrijeme -rekao je Stanulis u intervjuu te istakao kako su takve situacije bile dosta česte.

Kanje je od njega zahtijevao da uvijek hoda sedam metara iza njega, što mu je iznimno otežavalo posao jer je bio predaleko u slučaju da se bilo što dogodi. Ocijenio je repera najgorim svojim klijentom te je rekao kako je užasno zahtijevan te ne daje dobre napojnice. Tjelohranitelj kaže kako više nikada ne bi radio za njega.

Komentirao je i pljačku u Parizu 2016. godine, a kaže kako mu Kanje nije dopuštao da se približi njemu i Kim, nikada nisu bili u istom taksiju dok su putovali, a nije smio s njima sjediti ni za istim stolom dok bi večerali.

Stanulis je radio s brojnim zvijezdama, a najdraži od klijenata mu je Tobi Megvajer (Tobey Maguire), za kojeg kaže da je jedna od najboljih osoba koje je upoznao. Volio je raditi s Alanis Moriset (Morisette), Metom Dejmonom (Matt Damon) i Benom Aflekom (Affleck).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.