INTERVJU Bila virtuelni gost kod Endija Kohena u emisiji “Watch What Happens Live”

Pamelu pitali s kim se druži od ekipe iz "Čuvara plaže": Ovakav odgovor baš niko nije očekivao

Avaz.ba
25.05.2020 14:12

Anderson: Pričala i o snimkcima sa bivšim mužem

Foto: Printskrin: Youtube

Kanadsko-američka glumica i TV ličnost Pamela Anderson (52) je bila virtuelni gost kod Endija Kohena u emisiji “Watch What Happens Live” zajedno sa zvezdom “Real Houswives of New York” Ramonom Singer (63).

Pamela je u emisiji govorila o filmu “Čuvari plaže” iz 2016. godine u kom igraju glumci Dvejn Džonson i Zek Efron, kao i o kućnom videu koji je snimila sa bivšim suprugom Tomijem Lijem, koji je postao hit na svim porno sajtovima.

- To nije bio kućni snimak. To je bila kompilacija video snimaka sa putovanja na kojima smo bili goli – rekla je Pamela.

Kada je govorila o blokbasteru i rimejku “Čuvara plaže” rekla je:

- Nije mi se svidjeo. Ostavimo lošu televiziju kao takvu, ne mora sve da se pretvara u bioskopski hit. 

- 65 miliona dolara su uložili u film, mi smo našu seriji napravili za 500 hiljada dolara. Imali smo iste eksplozije, iste scene u vodi, iste kostime. U tome je zabava biti kreativan. Zaista nije potreban toliki novac – rekla je.

- Kritičari se možda neće složiti, ali postoji razlog zbog kog je serija trajala 11 sezona. Nije do glume, priča, golotinje i kostima, već do zabave koju smo pružali ljudima za skroman budžet – zaključila je glumica.

Ona je otkrila da se sa koleginicom Jasmin Blit nije čula još od snimanja, a kada su je upitali s kim je od kolega sa seta ostala u dobrim odnosima, odgovorila je:

- Ni sa kim. Ja nisam društvena osoba – rekla je Pamela koja je seriju napustila poslije 5. sezone.

Voditelj je zatim Pamelu i Ramonu upitao razna pitanja o vezama i seksu - da li su ikada podjelile račun na prvom sastanku sa momkom, da li mogu da oproste prevaru, da li vole seks pod tušem i razna druga pitanja…

Ramona i Pamela se nisu složile ni u jednom odgovoru, a Pamela je dodala: 

- Volim samo svoju djecu. Imam uzak krug prijatelja. Ne družim se puno sa ljudima. Volim svoje pse i moju djecu. Preferiram pse, u odnosu na druge ljude – zaključila je ona.

NA VRH