ISPOVIJEST

Poznata pjevačica o borbi s teškom bolešću

Plakala sam u automobilu i razgovarala s mamom o tome koliko me muči anksioznost i OCD

Kamila Kabeljo. Agencije

Avaz.ba

4.6.2020

Popularna pjevačica Kamila Kabeljo (Camila Cabello) u novome eseju koji je napisala za "Wall Street Journal" otkrila je još nepoznate detalje o borbi s anksioznošću i opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

-Plakala sam u automobilu i razgovarala s mamom o tome koliko me muči anksioznost i OCD. U hotelskoj sobi čitale smo knjige o ovom poremećaju jer sam očajno trebala utjehu i olakšanje. Cijelo vrijeme sam doživljavala užasnu, nemilosrdnu tjeskobu zbog koje je sve bilo teško - napisala pjevačica

- Sramila sam se svog stanja i odbijala sam pričati o njemu jer sam željela ostaviti dojam snažne žene. Moj život na društvenim mrežama nije moj stvarni život. Iza blještavih nastupa i luksuznog života krila se jedna velika tajna, ali nisam željela da ljudi koji su vjerovali u mene i moje sposobnosti pomisle da sam slaba -  priznala je. 

Kamila Kabeljo. Agencije

S bolešću se u posljednje vrijeme dobro nosi te kaže da ju je sada prigrlila kao prijateljicu.

- Prije je bila nešto što mi je oduzimalo život i moj humor, kreativnost, radost, povjerenje u samu sebe i druge stvari. Znam da me ona samo želi zaštititi, ali joj ne dajem puno pažnje. I sigurno joj više ne dopuštam da umjesto mene donosi odluke - zaključila je Kamila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.