GLUMICE

Zašto Dakota Džonson bježi od društvenih mreža

Cijenim svoj život i svoje veze. Ne želim se šepuriti po društvenim mrežama - kaže 30-godišnja glumica

Dakota: Djevojka Krisa Martina. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

14.6.2020


Dakota Džonson (Johnson) atraktivna kćerka slavnog glumačkog para Dona Džonsona i Melani Grifit (Melanie Griffith), svoju privatnost cijeni više od svega te na društvenim mrežama gotovo nikad ne objavljuje ništa što nije strogo vezano uz posao.

Brineta koja se proslavila ulogom Anastasije Stil (Steel) u ekranizaciji knjiga E. L. Džejms (James) "50 nijansi sive" već je nekoliko godina u vezi s frontmenom "Coldplaya" Krisom (Chris) Martinom, bivšim suprugom Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow).


Dakota Džonson: Svoju privatnost čuva za sebe. Agencije

Svoj privatni život ljubomorno krije od medija, te je poprilično skeptična i prema društvenim medijima.

-Za mene je puno važnije zadržati svoj privatni život za sebe, nego se promovirati u medijima. Cijenim svoj život i svoje veze. Ne želim se šepuriti po društvenim mrežama - kaže 30-godišnja glumica.

Dakota ima posve suprotan stav prema društvenim mrežama za razliku od svoje majke i bake, također glumice Tipi (Tippi) Hedren.


Dakota: Proslavila se u filmu "50 nijansi sive". Agencije

-Obje vole Instagram i vrlo su aktivne. One nemaju problem s time. To imam samo ja - kroz smijeh kaže lijepa Dakota koju možemo vidjeti i u filmu "High Note".

U ranijem je intervjuu priznala i da se teško nosi sa slavom.

-Postoji taj jedan dio mog posla s kojim se teško nosim, ali zbilja sam zahvalna zbog uspjeha. Istovremeno sam i sretna, ali priznajem da se još uvijek teško nosim sa slavom - rekla je lijepa Amerikanka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.